Passa al contingut principal

Programa EntreTime Learning Programme

El document EntreTime Learning Programme, publicat per la Comissió Europea el 2023, és un pla d'acció per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla s'adreça a tots els ciutadans europeus, incloent-hi treballadors, joves, persones en situació de desocupació i persones grans.

Els objectius del pla són:

  • Facilitar l'accés a l'aprenentatge permanent per a tothom, independentment de la seva edat, situació laboral o nivell d'educació.
  • Promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal.
  • Contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea.

El pla es basa en tres pilars:

  • Facilitar l'accés a l'aprenentatge: El pla proposa una sèrie de mesures per facilitar l'accés a l'aprenentatge permanent, com ara la creació d'una plataforma digital paneuropea d'aprenentatge, la promoció de l'aprenentatge en línia i la flexibilitat de l'aprenentatge.
  • Promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal: El pla proposa una sèrie d'iniciatives per promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal, com ara la creació d'un marc europeu de qualificacions i la promoció de l'aprenentatge transversal.
  • Contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea: El pla proposa una sèrie d'accions per contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea, com ara la promoció de l'aprenentatge en tecnologies digitals i verdes.

El pla EntreTime Learning Programme és una iniciativa important per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla té el potencial de fer que l'aprenentatge permanent sigui més accessible i accessible per a tothom, i de contribuir a la millora de la vida laboral i personal dels ciutadans europeus.

Algunes de les mesures concretes que proposa el pla inclouen:

  • La creació d'una plataforma digital paneuropea d'aprenentatge que ofereixi una àmplia gamma d'ofertes d'aprenentatge en línia i presencials.
  • La promoció de l'aprenentatge en línia i la flexibilitat de l'aprenentatge, per facilitar a les persones l'accés a l'aprenentatge permanent sense haver de deixar de treballar o estudiar.
  • La creació d'un marc europeu de qualificacions que faciliti la mobilitat dels treballadors i l'aprenentatge transversal.
  • La promoció de l'aprenentatge en tecnologies digitals i verdes, per contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea.

El pla EntreTime Learning Programme és una iniciativa important per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla té el potencial de fer que l'aprenentatge permanent sigui més accessible i accessible per a tothom, i de contribuir a la millora de la vida laboral i personal dels ciutadans europeus.

European Commission, European Innovation Council and SMEs Executive Agency, Stolze, A., Wolf, B., EntreTime Learning Programme – Entrepreneurial learning – Training modules for educators – A step-by-step handbook on how to create the entreTime Programme at your Higher Education Institute, Publications Office of the European Union, 2022, https://data.europa.eu/doi/10.2826/162597

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. Ingeniero/a para Investigación en Industria 4.0 (Sector Plásticos). Barcelona. Modalitat de treball Presencial Business Developer - Biotecnología Alimentaria - Complementos Alimenticios. Barcelona. Departament Desarrollo de Negocio Modalitat de treball Híbrida Data Scientist & Machine Learning Engineer. Departament Data Science & Big Data Analytics Modalitat de treball Híbrida.  GESTOR/A PROYECTOS DE SALUD DIGITAL Barcelona. Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida Totes les ofertes Més posts de Recerca

Oferta pública 16/02/2024

  Ajuntament de Maçanet de la Selva 1 plaça d'Enginyer Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant d'investigador Generalitat de Catalunya - Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya 1 plaça de Tècnic en integracions (xarxes i comunicacions informàtiques / gestor de projectes) (Barcelona o Reus) Generalitat de Catalunya - Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL) 1 plaça de Cap de Distribució a les Oficines centrals de Fontsanta (Sant Joan Despí) Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) 1 plaça de Technical Position for the Atlas Pixel group

Oferta pública 19/02/2024

  Ajuntament de Campdevànol 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de la Pobla de Lillet 1 plaça de Secretari interventor a l'agrupació de municipis de la Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola Ajuntament de les Franqueses del Vallès 2 places d'Agent de la Policia Local Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Researcher position Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Tècnic Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic superior Recursos Humans Diputació de Girona 2 places d'Enginyer tècnic informàtic - perfil tècnic de desenvolupament Diputació de Girona 2 places d'Enginyer de camins, canals i ports Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil analista funcional Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil sistemes Diputació de Girona 8 places de