Passa al contingut principal

Programa EntreTime Learning Programme

El document EntreTime Learning Programme, publicat per la Comissió Europea el 2023, és un pla d'acció per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla s'adreça a tots els ciutadans europeus, incloent-hi treballadors, joves, persones en situació de desocupació i persones grans.

Els objectius del pla són:

  • Facilitar l'accés a l'aprenentatge permanent per a tothom, independentment de la seva edat, situació laboral o nivell d'educació.
  • Promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal.
  • Contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea.

El pla es basa en tres pilars:

  • Facilitar l'accés a l'aprenentatge: El pla proposa una sèrie de mesures per facilitar l'accés a l'aprenentatge permanent, com ara la creació d'una plataforma digital paneuropea d'aprenentatge, la promoció de l'aprenentatge en línia i la flexibilitat de l'aprenentatge.
  • Promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal: El pla proposa una sèrie d'iniciatives per promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal, com ara la creació d'un marc europeu de qualificacions i la promoció de l'aprenentatge transversal.
  • Contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea: El pla proposa una sèrie d'accions per contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea, com ara la promoció de l'aprenentatge en tecnologies digitals i verdes.

El pla EntreTime Learning Programme és una iniciativa important per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla té el potencial de fer que l'aprenentatge permanent sigui més accessible i accessible per a tothom, i de contribuir a la millora de la vida laboral i personal dels ciutadans europeus.

Algunes de les mesures concretes que proposa el pla inclouen:

  • La creació d'una plataforma digital paneuropea d'aprenentatge que ofereixi una àmplia gamma d'ofertes d'aprenentatge en línia i presencials.
  • La promoció de l'aprenentatge en línia i la flexibilitat de l'aprenentatge, per facilitar a les persones l'accés a l'aprenentatge permanent sense haver de deixar de treballar o estudiar.
  • La creació d'un marc europeu de qualificacions que faciliti la mobilitat dels treballadors i l'aprenentatge transversal.
  • La promoció de l'aprenentatge en tecnologies digitals i verdes, per contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea.

El pla EntreTime Learning Programme és una iniciativa important per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla té el potencial de fer que l'aprenentatge permanent sigui més accessible i accessible per a tothom, i de contribuir a la millora de la vida laboral i personal dels ciutadans europeus.

European Commission, European Innovation Council and SMEs Executive Agency, Stolze, A., Wolf, B., EntreTime Learning Programme – Entrepreneurial learning – Training modules for educators – A step-by-step handbook on how to create the entreTime Programme at your Higher Education Institute, Publications Office of the European Union, 2022, https://data.europa.eu/doi/10.2826/162597

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofeta pública 24/05/2024

Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de l'adjunt de Gerència per a la Coordinació de Projectes Transversals i Fons Europeus Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista d'aigües pluvials i blanques Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat d'Ordenació de l'Espai Fluvial Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic responsable de Projectes de Seguretat de la dada Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça d'Enginyer especialista Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça de Cap d'obres i serveis Generalitat de Catalunya - Departament d'Igualtat i Feminismes 1 plaça d'Enginyer tècnic o arquitecte tècnic a Subdirecció General d

Oferta pública 24/05/2024

  Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de l'adjunt de Gerència per a la Coordinació de Projectes Transversals i Fons Europeus Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista d'aigües pluvials i blanques Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista de la Unitat d'Ordenació de l'Espai Fluvial Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic responsable de Projectes de Seguretat de la dada Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça d'Enginyer especialista Generalitat de Catalunya - Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) 1 plaça de Cap d'obres i serveis Generalitat de Catalunya - Departament d'Igualtat i Feminismes 1 plaça d'Enginyer tècnic o arquitecte tècnic a Subdirecció General

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. INVESTIGADOR/A en TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS (Lleida). Posició de treball Investigador/a Departament Nutrición y Salud Modalitat de treball Híbrida INGENIERA/O DE SOFTWARE - FULL STACK DEVELOPER. Barcelona. Posició de treball Técnico Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A EN ENERGÍA. Barcelona. Posició de treball Investigador Avançat Departament WEEI Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A en TECNOLOGIAS DE CAPTURA DE CO2. Barcelona. Posició de treball Investigador Departament WAS Modalitat de treball Híbrida TÉCNICO/A LABORATORIO (Química Orgánica/Polímeros). Tarragona Posició de treball Técnico/a especialista Depa