Passa al contingut principal

Programa EntreTime Learning Programme

El document EntreTime Learning Programme, publicat per la Comissió Europea el 2023, és un pla d'acció per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla s'adreça a tots els ciutadans europeus, incloent-hi treballadors, joves, persones en situació de desocupació i persones grans.

Els objectius del pla són:

  • Facilitar l'accés a l'aprenentatge permanent per a tothom, independentment de la seva edat, situació laboral o nivell d'educació.
  • Promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal.
  • Contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea.

El pla es basa en tres pilars:

  • Facilitar l'accés a l'aprenentatge: El pla proposa una sèrie de mesures per facilitar l'accés a l'aprenentatge permanent, com ara la creació d'una plataforma digital paneuropea d'aprenentatge, la promoció de l'aprenentatge en línia i la flexibilitat de l'aprenentatge.
  • Promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal: El pla proposa una sèrie d'iniciatives per promoure l'aprenentatge permanent com una eina per a la millora de la vida laboral i personal, com ara la creació d'un marc europeu de qualificacions i la promoció de l'aprenentatge transversal.
  • Contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea: El pla proposa una sèrie d'accions per contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea, com ara la promoció de l'aprenentatge en tecnologies digitals i verdes.

El pla EntreTime Learning Programme és una iniciativa important per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla té el potencial de fer que l'aprenentatge permanent sigui més accessible i accessible per a tothom, i de contribuir a la millora de la vida laboral i personal dels ciutadans europeus.

Algunes de les mesures concretes que proposa el pla inclouen:

  • La creació d'una plataforma digital paneuropea d'aprenentatge que ofereixi una àmplia gamma d'ofertes d'aprenentatge en línia i presencials.
  • La promoció de l'aprenentatge en línia i la flexibilitat de l'aprenentatge, per facilitar a les persones l'accés a l'aprenentatge permanent sense haver de deixar de treballar o estudiar.
  • La creació d'un marc europeu de qualificacions que faciliti la mobilitat dels treballadors i l'aprenentatge transversal.
  • La promoció de l'aprenentatge en tecnologies digitals i verdes, per contribuir a la transformació digital i verda de l'economia europea.

El pla EntreTime Learning Programme és una iniciativa important per a la promoció de l'aprenentatge permanent a Europa. El pla té el potencial de fer que l'aprenentatge permanent sigui més accessible i accessible per a tothom, i de contribuir a la millora de la vida laboral i personal dels ciutadans europeus.

European Commission, European Innovation Council and SMEs Executive Agency, Stolze, A., Wolf, B., EntreTime Learning Programme – Entrepreneurial learning – Training modules for educators – A step-by-step handbook on how to create the entreTime Programme at your Higher Education Institute, Publications Office of the European Union, 2022, https://data.europa.eu/doi/10.2826/162597

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 27/09/2023

  Ajuntament de Sant Pere Pescador 1 plaça d'Arquitecte Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks R&D Engineer Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks Researcher Ver más Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Junior 6G Researcher More information Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Tècnic especialitzat de projectes de material mòbil Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Bioinspired Interactive Materials and Protocellular Systems Research Group Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Senior/Principal HPC Engineer Síndic de Greuges de Catalunya 1 plaça de Tècnic de contractació en reforç Universitat de Barcelona (UB) 1 plaça de Professor titular a l'Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Jornada TEX & TECH by Reimagine Textile, la jornada d’innovació del sector tèxtil català

El proper 18 d’octubre no et perdis la sessió “TEX & TECH by Reimagine Textile,  la jornada d’innovació del sector tèxtil català” organitzada per l’Ajuntament de Mataró, el Tecnocampus i Eurecat, co-liders del programa Reimagine Textile. Aquesta jornada és una oportunitat única per explorar l’impacte que està tenint la intel·ligència artificial a la indústria tèxtil i descobrir quines són les tendències que es comencen a dibuixar. També permetrà connectar amb experts i empreses líders en aquest sector i descobrir noves propostes de la mà dels finalistes dels Premis Reimagine Textile 2023. Més informació Més entrades d' Esdeveniments