Passa al contingut principal

programa d'invitació a Japó per a joves MIRAI

El govern del Japó, en coordinació amb el Centre de Cooperació Internacional del Japó (JICE) posen en marxa una nova convocatòria del programa "Programa de Llaços d'Amistat MIRAI de Japó (Iniciativa de comprensió mútua, relacions intel·lectuals i intercanvi acadèmic)". 

Es tracta d'un programa d'invitació de curt termini per a joves estudiants, majors de 20 anys, de postgrau, grau, i joves professionals d'Europa, Àsia Central i el Caucas que estudien Diplomàcia, Polítiques de seguretat, Economia, Ciència i Tecnologia, Art i Cultura, Relacions internacionals, Ciències ambientals, Estudis relacionats amb els ODS, Estudis asiàtics, Estudis sobre Japó o altres camps relacionats amb el tema de cada grup. L'objectiu del MIRAI és aprofundir la comprensió dels participants sobre Japó, així com promoure l'enteniment mutu de manera que es construeixi una base per a la futura amistat i cooperació entre Japó i les seves regions.

A la propera edició, els joves de les universitats sota la circumscripció del Consolat General de Japó a Barcelona (Catalunya, Comunitat Valenciana i Comunitat de les Illes Balears) poden optar a participar en els següents grups temàtics en les dates indicades:

  • Diplomàcia i Seguretat (Programa presencial: 14 de novembre - 21 de novembre)
  • Economia i comerç (Programa presencial: 14 de novembre - 21 de novembre)
  • Ciència i tecnologia (Programa presencial: 13 de febrer - 20 de febrer)
  • Medi ambient (Programa presencial: 14 de novembre - 21 de novembre)

Tots els programes inclouen dues jornades prèvies en línia de caràcter obligatori. L'acceptació al programa cobreix despeses de desplaçament al Japó; allotjament, transport i àpats al Japó; tarifes d'entrada per activitats programes al Japó i una assegurança.
Per a més informació, requisits i inscripcions es pot consultar a la pàgina web de JICE. Les inscripcions estan obertes fins al 11 de setembre de 2023 (fins a les 2:00 h UTC+2 / 9:00 JST). Per a qualsevol consulta sobre el programa cal contactar amb JICE a través de les opcions de contacte que ofereixen al seu web.

Més entrades de Mobilitat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. Ingeniero/a para Investigación en Industria 4.0 (Sector Plásticos). Barcelona. Modalitat de treball Presencial Business Developer - Biotecnología Alimentaria - Complementos Alimenticios. Barcelona. Departament Desarrollo de Negocio Modalitat de treball Híbrida Data Scientist & Machine Learning Engineer. Departament Data Science & Big Data Analytics Modalitat de treball Híbrida.  GESTOR/A PROYECTOS DE SALUD DIGITAL Barcelona. Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida Totes les ofertes Més posts de Recerca

Oferta pública 16/02/2024

  Ajuntament de Maçanet de la Selva 1 plaça d'Enginyer Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant d'investigador Generalitat de Catalunya - Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya 1 plaça de Tècnic en integracions (xarxes i comunicacions informàtiques / gestor de projectes) (Barcelona o Reus) Generalitat de Catalunya - Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL) 1 plaça de Cap de Distribució a les Oficines centrals de Fontsanta (Sant Joan Despí) Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) 1 plaça de Technical Position for the Atlas Pixel group

Oferta pública 19/02/2024

  Ajuntament de Campdevànol 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de la Pobla de Lillet 1 plaça de Secretari interventor a l'agrupació de municipis de la Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola Ajuntament de les Franqueses del Vallès 2 places d'Agent de la Policia Local Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Researcher position Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Tècnic Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic superior Recursos Humans Diputació de Girona 2 places d'Enginyer tècnic informàtic - perfil tècnic de desenvolupament Diputació de Girona 2 places d'Enginyer de camins, canals i ports Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil analista funcional Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil sistemes Diputació de Girona 8 places de