Passa al contingut principal

programa d'invitació a Japó per a joves MIRAI

El govern del Japó, en coordinació amb el Centre de Cooperació Internacional del Japó (JICE) posen en marxa una nova convocatòria del programa "Programa de Llaços d'Amistat MIRAI de Japó (Iniciativa de comprensió mútua, relacions intel·lectuals i intercanvi acadèmic)". 

Es tracta d'un programa d'invitació de curt termini per a joves estudiants, majors de 20 anys, de postgrau, grau, i joves professionals d'Europa, Àsia Central i el Caucas que estudien Diplomàcia, Polítiques de seguretat, Economia, Ciència i Tecnologia, Art i Cultura, Relacions internacionals, Ciències ambientals, Estudis relacionats amb els ODS, Estudis asiàtics, Estudis sobre Japó o altres camps relacionats amb el tema de cada grup. L'objectiu del MIRAI és aprofundir la comprensió dels participants sobre Japó, així com promoure l'enteniment mutu de manera que es construeixi una base per a la futura amistat i cooperació entre Japó i les seves regions.

A la propera edició, els joves de les universitats sota la circumscripció del Consolat General de Japó a Barcelona (Catalunya, Comunitat Valenciana i Comunitat de les Illes Balears) poden optar a participar en els següents grups temàtics en les dates indicades:

  • Diplomàcia i Seguretat (Programa presencial: 14 de novembre - 21 de novembre)
  • Economia i comerç (Programa presencial: 14 de novembre - 21 de novembre)
  • Ciència i tecnologia (Programa presencial: 13 de febrer - 20 de febrer)
  • Medi ambient (Programa presencial: 14 de novembre - 21 de novembre)

Tots els programes inclouen dues jornades prèvies en línia de caràcter obligatori. L'acceptació al programa cobreix despeses de desplaçament al Japó; allotjament, transport i àpats al Japó; tarifes d'entrada per activitats programes al Japó i una assegurança.
Per a més informació, requisits i inscripcions es pot consultar a la pàgina web de JICE. Les inscripcions estan obertes fins al 11 de setembre de 2023 (fins a les 2:00 h UTC+2 / 9:00 JST). Per a qualsevol consulta sobre el programa cal contactar amb JICE a través de les opcions de contacte que ofereixen al seu web.

Més entrades de Mobilitat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 15/09/2023

  Ajuntament de Castell-Platja d'Aro 1 plaça d'Arquitecte tècnic Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Servei Territorial d'Ocupació a Girona (Secció de Control i Justificació Econòmica) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona-Sant Andreu Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) 1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'Investigador predoctoral Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'

Oferta pública 18/09/2023

  Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça de Professor de l'Escola d'Adults Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de RTL Engineer (R0) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager TIC - Sector públic i privat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Ca

Ciència i cinema a l'EEBE: “Maths saves The Last of Us”

Comença una nova edició del cicle Ciència i Cinema de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), amb la conferència “Maths saves The Last of Us”, a càrrec d'Ángeles Carmona, Andrés M. Encinas i Ma. José Jiménez, investigadores del departament de Matemàtiques), i del grup de recerca d'Anàlisi matricial i Teoria Discreta del Potencial (MAPTHE). Les investigadores analitzaran el context matemàtic de la sèrie The Last of Us, sèrie emesa per HBO, per poder assabentar-se de com la matemàtica discreta ens ajuda a aturar el cordyceps. A la sessió es podrà descobrir com les matemàtiques esdevenen essencials per al modelatge de pandèmies i ens permeten comprendre com es propaga la infecció del fong. L'activitat tindrà lloc a les 12 h a la Sala d'Actes de l'EEBE, i en finalitzar la xerrada, les persones assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. La persona guanyadora s'endurà a cas