Passa al contingut principal

Jornada "Els Drets Humans en l'Era de la Intel·ligència Artificial"

En un context de creixent desenvolupament de la intel·ligència artificial (IA), és essencial reflexionar sobre els seus impactes en els drets humans. La IA pot tenir un potencial enorme per a la millora de la vida de les persones, però també pot comportar riscos de discriminació, vulneració de la privadesa i els drets digitals, o fins i tot de guerra.

La jornada "Els Drets Humans en l'Era de la Intel·ligència Artificial" pretén generar un debat entre diferents actors sobre com garantir que la IA es desenvolupi i es utilitzi de manera ètica i responsable, i que contribueixi a la promoció i la defensa dels drets humans.

El programa de la jornada inclourà:

  • Una ponència inicial sobre els principis ètics de la IA, a càrrec del professor Joan Manuel del Pozo, de la Universitat de Girona.
  • Dues taules rodones sobre els riscos i les oportunitats de la IA per als drets humans, amb la participació de experts de diferents àmbits.
  • Una sessió de debat i conclusions.

La jornada està oberta a tota la ciutadania, especialment a persones i organitzacions interessades en els drets humans, la tecnologia i la política.

Quan: 29 de setembre de 2023

On: Auditori Josep Irla, Girona

Organitza: Departament d'Igualtat i Feminismes

Per inscriure's, podeu fer clic al següent enllaç:

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 27/09/2023

  Ajuntament de Sant Pere Pescador 1 plaça d'Arquitecte Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks R&D Engineer Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks Researcher Ver más Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Junior 6G Researcher More information Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Tècnic especialitzat de projectes de material mòbil Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Bioinspired Interactive Materials and Protocellular Systems Research Group Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Senior/Principal HPC Engineer Síndic de Greuges de Catalunya 1 plaça de Tècnic de contractació en reforç Universitat de Barcelona (UB) 1 plaça de Professor titular a l'Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Jornada TEX & TECH by Reimagine Textile, la jornada d’innovació del sector tèxtil català

El proper 18 d’octubre no et perdis la sessió “TEX & TECH by Reimagine Textile,  la jornada d’innovació del sector tèxtil català” organitzada per l’Ajuntament de Mataró, el Tecnocampus i Eurecat, co-liders del programa Reimagine Textile. Aquesta jornada és una oportunitat única per explorar l’impacte que està tenint la intel·ligència artificial a la indústria tèxtil i descobrir quines són les tendències que es comencen a dibuixar. També permetrà connectar amb experts i empreses líders en aquest sector i descobrir noves propostes de la mà dels finalistes dels Premis Reimagine Textile 2023. Més informació Més entrades d' Esdeveniments