Passa al contingut principal

Jornada El futur digital de Catalunya

La jornada "El futur digital de Catalunya", organitzada per Tertúlia Digital, la Generalitat de Catalunya, l'Associació d'Empreses Consultores de Catalunya i PIMEC, tindrà lloc el proper 20 de setembre de 2023 al Palau Robert de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta jornada és analitzar i reflexionar sobre el futur digital de Catalunya, de la mà d'experts de l'entorn tecnològic i digital del país. En aquesta edició, la jornada tindrà un format més exclusiu, amb una capacitat limitada a 100 assistents.

El programa de la jornada inclourà les següents sessions:

  • Benvinguda institucional a càrrec d'Antoni Cañete, president de PIMEC.
  • Intervenció de Telefónica, a càrrec de Chema Casas, director general de Telefónica a Catalunya.
  • Taula rodona sobre el futur digital a Catalunya, amb la participació de Genís Roca, president de la Fundació Punt Cat; Helena Torras, CEP Paocapital; Isabel Ordoyo, vicepresidenta de Public Sector & Healthcare Cap Gemini; i Xavier Ferràs, professor associat d'ESADE Business & Law School.
  • Entrevista sobre el futur digital de Catalunya amb Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya.

La jornada està dirigida a empresaris i empresàries, professionals del sector TIC i tots aquells interessats en conèixer el futur digital de Catalunya.

Per inscriure-us a la jornada, podeu fer-ho a través del web de Tertúlia Digital.

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon