Passa al contingut principal

Jornada El futur digital de Catalunya

La jornada "El futur digital de Catalunya", organitzada per Tertúlia Digital, la Generalitat de Catalunya, l'Associació d'Empreses Consultores de Catalunya i PIMEC, tindrà lloc el proper 20 de setembre de 2023 al Palau Robert de Barcelona.

L'objectiu d'aquesta jornada és analitzar i reflexionar sobre el futur digital de Catalunya, de la mà d'experts de l'entorn tecnològic i digital del país. En aquesta edició, la jornada tindrà un format més exclusiu, amb una capacitat limitada a 100 assistents.

El programa de la jornada inclourà les següents sessions:

  • Benvinguda institucional a càrrec d'Antoni Cañete, president de PIMEC.
  • Intervenció de Telefónica, a càrrec de Chema Casas, director general de Telefónica a Catalunya.
  • Taula rodona sobre el futur digital a Catalunya, amb la participació de Genís Roca, president de la Fundació Punt Cat; Helena Torras, CEP Paocapital; Isabel Ordoyo, vicepresidenta de Public Sector & Healthcare Cap Gemini; i Xavier Ferràs, professor associat d'ESADE Business & Law School.
  • Entrevista sobre el futur digital de Catalunya amb Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya.

La jornada està dirigida a empresaris i empresàries, professionals del sector TIC i tots aquells interessats en conèixer el futur digital de Catalunya.

Per inscriure-us a la jornada, podeu fer-ho a través del web de Tertúlia Digital.

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/09/2023

  Ajuntament de Terrassa - Eco-equip, SAM 1 plaça de Cap de planta de Transferència i Deixalleria Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PhD on precision forestry and forest utilization mechanization and biomass Centre de Terminologia (TERMCAT) 1 plaça de Cap de l'Àrea TIC, llicenciat Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Satellite Communications Engineer Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Women in Data Science Barcelona Biomedicine

La iniciativa Women in Data Science (WiDS) tindrà lloc el proper  11 d'octubre  al  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona  (PRBB) amb l'objectiu inspirar i educar els científics de dades de tot el món, independentment del gènere, alhora que ofereix suport a les dones del sector destacant els seus èxits en els àmbits de la biologia, la biomedicina i la salut digital. L'esdeveniment també mostrarà aplicacions de la ciència de dades en biologia, salut digital, salut ambiental, epidemiologia i imatge mèdica. La sessió de carrera està dissenyada per motivar i guiar els professionals i entusiastes de la ciència de dades sobre com entrar al mercat laboral, ja sigui a la indústria o a l'acadèmia. Més informació Més entrades d' Esdeveniments