Passa al contingut principal

Curs: Torn i Fresadora – Itinerari mecanitzat II. Eurecat academy

El torn i la fresadora són dues màquines d’eines àmpliament utilitzades en la indústria manufacturera i en l’enginyeria mecànica per a donar forma, tallar i mecanitzar peces metàl·liques o altres materials. Totes dues màquines són essencials en la fabricació de components precisos i complexos per a una varietat d’aplicacions.

Descripció del curs

El curs de Torn i Fresadora forma part de la segona fase de l’Itinerari formatiu en mecanitzat de 105 hores 100% subvencionat d’Eurecat Academy. El curs de Torn i Fresadora et permetrà ampliar el coneixement de les tècniques manuals i amb màquina auxiliar d’un taller mecànic i de la tecnologia associada a aquestes funcions.

Per a completar l’itinerari et recomanem que hagis cursat el programa d’“Interpretació de plànols”.

Objectius del curs

Potenciar la base del mecanitzat convencional d’aquells professionals que vulguin adquirir aquestes competències teoricopràctiques per a optimitzar el seu dia a dia en el mecanitzat de CNC.

Ampliar el coneixement de les tècniques manuals i amb màquina auxiliar d’un taller mecànic i de la tecnologia associada a aquestes funcions.

Aprendre a realitzar operacions de mecanitzat de manera eficient i precisa.

Aprendre a adaptar les instruccions per a treballar amb màquines de control numèric, la qual cosa implica comprendre la programació i la lògica de funcionament d’aquestes màquines.

Inici del curs: 18/09/2023

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon