Passa al contingut principal

Curs: Torn i Fresadora – Itinerari mecanitzat II. Eurecat academy

El torn i la fresadora són dues màquines d’eines àmpliament utilitzades en la indústria manufacturera i en l’enginyeria mecànica per a donar forma, tallar i mecanitzar peces metàl·liques o altres materials. Totes dues màquines són essencials en la fabricació de components precisos i complexos per a una varietat d’aplicacions.

Descripció del curs

El curs de Torn i Fresadora forma part de la segona fase de l’Itinerari formatiu en mecanitzat de 105 hores 100% subvencionat d’Eurecat Academy. El curs de Torn i Fresadora et permetrà ampliar el coneixement de les tècniques manuals i amb màquina auxiliar d’un taller mecànic i de la tecnologia associada a aquestes funcions.

Per a completar l’itinerari et recomanem que hagis cursat el programa d’“Interpretació de plànols”.

Objectius del curs

Potenciar la base del mecanitzat convencional d’aquells professionals que vulguin adquirir aquestes competències teoricopràctiques per a optimitzar el seu dia a dia en el mecanitzat de CNC.

Ampliar el coneixement de les tècniques manuals i amb màquina auxiliar d’un taller mecànic i de la tecnologia associada a aquestes funcions.

Aprendre a realitzar operacions de mecanitzat de manera eficient i precisa.

Aprendre a adaptar les instruccions per a treballar amb màquines de control numèric, la qual cosa implica comprendre la programació i la lògica de funcionament d’aquestes màquines.

Inici del curs: 18/09/2023

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 15/09/2023

  Ajuntament de Castell-Platja d'Aro 1 plaça d'Arquitecte tècnic Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Servei Territorial d'Ocupació a Girona (Secció de Control i Justificació Econòmica) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona-Sant Andreu Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) 1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'Investigador predoctoral Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'

Oferta pública 18/09/2023

  Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça de Professor de l'Escola d'Adults Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de RTL Engineer (R0) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager TIC - Sector públic i privat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Ca

Ciència i cinema a l'EEBE: “Maths saves The Last of Us”

Comença una nova edició del cicle Ciència i Cinema de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), amb la conferència “Maths saves The Last of Us”, a càrrec d'Ángeles Carmona, Andrés M. Encinas i Ma. José Jiménez, investigadores del departament de Matemàtiques), i del grup de recerca d'Anàlisi matricial i Teoria Discreta del Potencial (MAPTHE). Les investigadores analitzaran el context matemàtic de la sèrie The Last of Us, sèrie emesa per HBO, per poder assabentar-se de com la matemàtica discreta ens ajuda a aturar el cordyceps. A la sessió es podrà descobrir com les matemàtiques esdevenen essencials per al modelatge de pandèmies i ens permeten comprendre com es propaga la infecció del fong. L'activitat tindrà lloc a les 12 h a la Sala d'Actes de l'EEBE, i en finalitzar la xerrada, les persones assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. La persona guanyadora s'endurà a cas