Passa al contingut principal

Masterclass: Millora les habilitats digitals i dona forma a la carrera professional amb ChatGPT

Aquesta Masterclass impartida per Ignasi Alcalde, està dissenyada per obtenir els coneixements i habilitats necessàries per a comprendre i utilitzar la Intel·ligència Artificial i els xatbots tant en l'àmbit personal com professional.

Imagina't, interactuant a la perfecció amb la Intel·ligència Artificial, emprant xatbots per a automatitzar tasques rutinàries, solucionar problemes i estimular el pensament innovador. Imagina sent un dels pioners d'aquesta revolució tecnològica, millorant la competència digital i descobrint oportunitats que, tal vegada, ni tan sols li havien passat pel cap.

Aquesta a sessió està dedicada a il·lustrar com l'ús de la Intel·ligència Artificial, específicament xatbots com ChatGPT d'OpenAI, pot ajudar-nos a adquirir competències digitals vitals per al lloc de treball modern. També aprofundirem en com aquestes tecnologies poden ajudar a fomentar les habilitats de pensament crític per a generar indicacions constructives.

Tant si és un professional experimentat que vol deixar empremta en l'àmbit digital, un empresari que busca un avantatge competitiu o simplement una persona que aspira a mantenir-se a l'avantguarda del futur digital, aquesta Masterclass és per tu.

Alguns dels temes que parlarem:

  • Evolució de la Intel·ligència Artificial i els xatbots.
  • Els xatbots més destacats: Bart de Google, ChatGPT d'OpenAI, etc.
  • Com contribueixen els xatbots a l'aprenentatge i desenvolupament de les competències digitals.
  • Paper dels xatbots de Intel·ligència Artificial en l'automatització i la resolució de problemes.
  • Els xatbots com a fonts d'innovació i noves idees.
  • Estratègies per a generar prompts útils i creatius amb xatbots d'Intel·ligència Artificial.

Quan: dj. 06/07/23 (18:00-19:30h)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina