Passa al contingut principal

Barcelona Digital Talent ofereix 44 llicències trimestrals de Coursera

 

Què podràs trobar a Coursera?

  • És la plataforma de formació en línia referent en e-learning que ofereix cursos que estan impartits per les universitats internacionals i empreses més reconegudes del mercat.
  • En finalitzar els cursos obtindràs certificats oficials de formació que professionalitzaran el teu CV com, per exemple, de Google, Salesforce, IBM, entre molts altres.
  • Hem desenvolupat per a tu diferents itineraris relacionats amb el desenvolupament de webs, big data, app development, game development, machine learning, intel·ligència artificial, entre molts altres uns altres. Fins i tot disposes d’un itinerari d’orientació on trobaràs cursos de diferents llenguatges de programació i tecnologies d’un nivell de dificultat baixa per a introduir-te en aquest sector, testar i descobrir el que més t’agrada i encaixa amb el teu perfil.
  • Pots aprendre al teu ritme amb cursos de diferents anivellis llenguatges com a HTML & CSS, Python, Javascript, SQL, Ruby, C++ o R, entre molts altres.

Durant tres mesos gaudiràs d’una de les plataformes de formació líders en el mercat amb accés a formació de qualitat. És la millor manera d’introduir-te en el sector digital!

Què ofereixen?

  • Disposen de 44 llicències formatives per a la plataforma Coursera amb caràcter trimestral.
  • Les llicències s’atorgaran per ordre de registre.
  • Disposaràs de 7 dies per a començar un curs relacionat amb les professions tecnològiques disponibles.
  • En cas que no ho iniciïs, aquesta llicència se li assignarà a una altra persona.
  • En cas que totes les llicències estiguin atorgades, entraràs en llista d’espera segons l’ordre de registre

Registra’t abans del 16/07 per aconseguir una llicència


Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Oferta pública 09/04/2024

  Ajuntament de Lloret de Mar 1 plaça d'Enginyer tècnic adscrit a Serveis Públics Ajuntament de Móra la Nova Borsa de treball de places de Secretari interventor Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Technical coordinator - Climate Digital Twin (RE2) Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de Turisme (ACT) 1 plaça de Data analyst - Model Turístic i Recerca Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Titulat superior en enginyeria industrial (Barcelona) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Centre d'Innovació i Formació de L'Hospitalet de Llobregat Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program