Passa al contingut principal

Barcelona Digital Talent ofereix 44 llicències trimestrals de Coursera

 

Què podràs trobar a Coursera?

  • És la plataforma de formació en línia referent en e-learning que ofereix cursos que estan impartits per les universitats internacionals i empreses més reconegudes del mercat.
  • En finalitzar els cursos obtindràs certificats oficials de formació que professionalitzaran el teu CV com, per exemple, de Google, Salesforce, IBM, entre molts altres.
  • Hem desenvolupat per a tu diferents itineraris relacionats amb el desenvolupament de webs, big data, app development, game development, machine learning, intel·ligència artificial, entre molts altres uns altres. Fins i tot disposes d’un itinerari d’orientació on trobaràs cursos de diferents llenguatges de programació i tecnologies d’un nivell de dificultat baixa per a introduir-te en aquest sector, testar i descobrir el que més t’agrada i encaixa amb el teu perfil.
  • Pots aprendre al teu ritme amb cursos de diferents anivellis llenguatges com a HTML & CSS, Python, Javascript, SQL, Ruby, C++ o R, entre molts altres.

Durant tres mesos gaudiràs d’una de les plataformes de formació líders en el mercat amb accés a formació de qualitat. És la millor manera d’introduir-te en el sector digital!

Què ofereixen?

  • Disposen de 44 llicències formatives per a la plataforma Coursera amb caràcter trimestral.
  • Les llicències s’atorgaran per ordre de registre.
  • Disposaràs de 7 dies per a començar un curs relacionat amb les professions tecnològiques disponibles.
  • En cas que no ho iniciïs, aquesta llicència se li assignarà a una altra persona.
  • En cas que totes les llicències estiguin atorgades, entraràs en llista d’espera segons l’ordre de registre

Registra’t abans del 16/07 per aconseguir una llicència


Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/09/2023

  Ajuntament de Terrassa - Eco-equip, SAM 1 plaça de Cap de planta de Transferència i Deixalleria Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PhD on precision forestry and forest utilization mechanization and biomass Centre de Terminologia (TERMCAT) 1 plaça de Cap de l'Àrea TIC, llicenciat Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Satellite Communications Engineer Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Women in Data Science Barcelona Biomedicine

La iniciativa Women in Data Science (WiDS) tindrà lloc el proper  11 d'octubre  al  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona  (PRBB) amb l'objectiu inspirar i educar els científics de dades de tot el món, independentment del gènere, alhora que ofereix suport a les dones del sector destacant els seus èxits en els àmbits de la biologia, la biomedicina i la salut digital. L'esdeveniment també mostrarà aplicacions de la ciència de dades en biologia, salut digital, salut ambiental, epidemiologia i imatge mèdica. La sessió de carrera està dissenyada per motivar i guiar els professionals i entusiastes de la ciència de dades sobre com entrar al mercat laboral, ja sigui a la indústria o a l'acadèmia. Més informació Més entrades d' Esdeveniments