Passa al contingut principal

1r any Agrotech-UPC Celebració del primer any del Centre Específic de Recerca Agrotech-UPC

El sector agroalimentari es troba en fase de desenvolupament i amb moltes oportunitats de creixement i com a UPC volem facilitar la incorporació de tecnologies i processos tecnològics que el permetin.

Amb l'objectiu de contribuir en aquesta transformació, ara fa un any, la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC), com una de les universitats politècniques líders d’Europa, va posar en marxa el Centre Específic de Recerca Agrotech-UPC amb l'objectiu d'avançar en la investigació, formació i transferència entorn de l’àmbit de les tecnologies Agroalimentàries.

Quins són els reptes del sector Agroalimentari a Catalunya? Com pot contribuir Agrotech-UPC a la transformació del Sistema Agroalimentari?

Aquestes i altres qüestions són les que us proposem tractar el pròxim 6 de juliol a les 11:30 h a la jornada de celebració del primer any de creació del CER Agrotech, que emetrem en directe des de l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i Biosistemes de Barcelona per al canal de youtube Info Agrotech.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina