Passa al contingut principal

Programa ACADEMY de ACCIONA España 2023

El Programa ACADEMY de ACCIONA es una experiencia diseñada para estudiantes que brinda la oportunidad de tener un primer contacto con el mundo profesional en una compañía internacional que apuesta por el desarrollo sostenible.

¿EN QUÉ CONSISTE EL PROGRAMA ACADEMY DE ACCIONA?

Se trata de una formación intensiva en la que conocerás los diferentes negocios de ACCIONA de forma práctica a través de diversas experiencias online y la resolución de un reto final por equipos. Además, durante las sesiones se organizarán workshops de formación en competencias clave (comunicación, liderazgo, innovación, gestión del tiempo, pensamiento crítico, etc.), networking con empleados de referencia de ACCIONA y sesiones de orientación profesional con el equipo de talento.

El programa tendrá lugar durante las dos primeras semanas de julio en horario de mañana y en modalidad online (aprendizaje interactivo, virtual y experiencial).

Tras 16 ediciones del programa realizadas en 6 países distintos, el programa ACADEMY permite que los participantes se embarquen en retos y proyectos grupales que les sacan de su zona de confort y les brinda las herramientas para impulsar su empleabilidad.

Requisitos del candidato

Si eres un universitario cursando su penúltimo año de Grado o primero de Máster habilitante de cualquier titulación, tienes un alto nivel de inglés, buen expediente académico y perfil extracurricular, el programa ACADEMY es para ti.

Buscamos personas con gran interés por ACCIONA, que aporten un valor diferencial, capacidad de trabajo en equipo, compromiso y motivación por crecer dentro de una empresa global y sostenible.

Las titulaciones más buscadas en ACCIONA son:

  • ·Ingeniería de Caminos
  • ·Ingeniería Industrial
  • ·Ingeniería Química
  • ·Ingeniería Mecánica
  • ·Matemáticas
  • ·Informática

¿QUÉ TE OFRECE EL PROGRAMA ACADEMY DE ACCIONA?

  • Conocimiento de primera mano del negocio y los valores de ACCIONA, su equipo y su cultura innovadora.
  • Desarrollo de tus competencias profesionales.
  •  Networking con profesionales y otros estudiantes
  • Participación en gamificaciones.
  • Trabajo por equipos en un reto práctico de negocio.
  • Sesiones de orientación profesional con el equipo de talento de ACCIONA.
  • Posibilidad de hacer prácticas con nosotros tras la finalización del programa.

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Pràctiques Ciberseguretat - Consultoria a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles. El teu repte Col·laborar en diverses oficines tècniques de seguretat, donant suport al rol de CISO i assistència en la revisió i elaboració de polítiques i procediments de seguretat, gestió de riscos, plans de continuïtat, programes de dinamització de la ciberseguretat, elaboració de píndoles formatives... Participar en proj

Els semiconductors a Catalunya

Els semiconductors per a la fabricació de xips estan dissenyats específicament per proporcionar als dispositius i circuits integrats la capacitat de processar, emmagatzemar i transmetre dades. Així, els materials semiconductors són un element crucial en l'electrònica moderna i constitueixen un component important de molts dispositius electrònics d'ús habitual, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors, però també de tots els dispositius que han anant incorporant elements digitals i de connectivitat. És el cas dels automòbils, l’equipament mèdic, els data centers o els aparells automatitzats. En xifres globals, el 2024 els ingressos de la indústria mundial de semiconductors arribaran als 588.360 milions de dòlars, un augment del 13% respecte l'any anterior. De cara a futur, s'espera que la indústria mundial dels xips de semiconductors creixi a un ritme del 6,3% anual fins al 2027. I nforme complet Els semiconductors a Catalunya Píndola: Els semiconductors a C