Passa al contingut principal

Open Talent "Llum i Matèria: Arquitectura en Clau de Sol". UPC School

El dimarts 13 de juny, a les 19 h, a ca l'Alier, tindrà lloc una nova sessió del cicle de conferències en il·luminació arquitectònica. Comptarem amb la prestigiosa arquitecta Elisa Valero com a ponent.

La llum és un regal, com la bellesa, però per gaudir-la cal acomodar-se als ritmes de la natura i aprendre, sobretot, a contemplar. Nosaltres no podem, com el Petit Príncep al seu planeta, veure el crepuscle cada vegada que ens vingui de gust. Mitjançant la llum, l'arquitectura s'humanitza quan orienta l'home. A l'arquitectura vernacla i a les obres dels mestres de tots els temps sempre hi ha una lliçó de llum. En aquestes obres es mostren exemples de com l'espai es qualifica mitjançant aquesta matèria intangible.

La ponent

Elisa Valero, arquitecta i catedràtica de Projectes Arquitectònics a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Granada.

Directora del grup de recerca Habitatge Eficient i Reciclatge Urbà (RNM909) de la Universitat de Granada. Ha rebut diversos premis d'arquitectura, entre els quals destaquen el Swiss Architectural Award 2018 i el Premio Andalucía 2022 en la modalitat de Construcció i Innovació. Autora dels llibres: La teoría del diamante y el proyecto de arquitectura (2021), Light in Architecture, the Intangible Material (2015), La materia intangible: reflexiones sobre la luz en el proyecto de arquitectura (2004), Ocio peligroso: introducción al proyecto de arquitectura (2006) o Diccionario de la luz (2008), entre d’altres.

Cicle de Conferències en Lighting Design

Aquesta ponència s'emmarca en el cicle de conferències anual del màster en Lighting Design. Disseny d'Il·luminació Arquitectònica de la UPC School, patrocinat per iGuzzini, Lutron i Vibia, empreses líders en il·luminació residencial.

Inscripcions

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon