Passa al contingut principal

Open Talent "Llum i Matèria: Arquitectura en Clau de Sol". UPC School

El dimarts 13 de juny, a les 19 h, a ca l'Alier, tindrà lloc una nova sessió del cicle de conferències en il·luminació arquitectònica. Comptarem amb la prestigiosa arquitecta Elisa Valero com a ponent.

La llum és un regal, com la bellesa, però per gaudir-la cal acomodar-se als ritmes de la natura i aprendre, sobretot, a contemplar. Nosaltres no podem, com el Petit Príncep al seu planeta, veure el crepuscle cada vegada que ens vingui de gust. Mitjançant la llum, l'arquitectura s'humanitza quan orienta l'home. A l'arquitectura vernacla i a les obres dels mestres de tots els temps sempre hi ha una lliçó de llum. En aquestes obres es mostren exemples de com l'espai es qualifica mitjançant aquesta matèria intangible.

La ponent

Elisa Valero, arquitecta i catedràtica de Projectes Arquitectònics a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Granada.

Directora del grup de recerca Habitatge Eficient i Reciclatge Urbà (RNM909) de la Universitat de Granada. Ha rebut diversos premis d'arquitectura, entre els quals destaquen el Swiss Architectural Award 2018 i el Premio Andalucía 2022 en la modalitat de Construcció i Innovació. Autora dels llibres: La teoría del diamante y el proyecto de arquitectura (2021), Light in Architecture, the Intangible Material (2015), La materia intangible: reflexiones sobre la luz en el proyecto de arquitectura (2004), Ocio peligroso: introducción al proyecto de arquitectura (2006) o Diccionario de la luz (2008), entre d’altres.

Cicle de Conferències en Lighting Design

Aquesta ponència s'emmarca en el cicle de conferències anual del màster en Lighting Design. Disseny d'Il·luminació Arquitectònica de la UPC School, patrocinat per iGuzzini, Lutron i Vibia, empreses líders en il·luminació residencial.

Inscripcions

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 27/09/2023

  Ajuntament de Sant Pere Pescador 1 plaça d'Arquitecte Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks R&D Engineer Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Smart Networks Researcher Ver más Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Junior 6G Researcher More information Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Tècnic especialitzat de projectes de material mòbil Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Bioinspired Interactive Materials and Protocellular Systems Research Group Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Senior/Principal HPC Engineer Síndic de Greuges de Catalunya 1 plaça de Tècnic de contractació en reforç Universitat de Barcelona (UB) 1 plaça de Professor titular a l'Àrea de coneixement: Enginyeria Química

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Jornada TEX & TECH by Reimagine Textile, la jornada d’innovació del sector tèxtil català

El proper 18 d’octubre no et perdis la sessió “TEX & TECH by Reimagine Textile,  la jornada d’innovació del sector tèxtil català” organitzada per l’Ajuntament de Mataró, el Tecnocampus i Eurecat, co-liders del programa Reimagine Textile. Aquesta jornada és una oportunitat única per explorar l’impacte que està tenint la intel·ligència artificial a la indústria tèxtil i descobrir quines són les tendències que es comencen a dibuixar. També permetrà connectar amb experts i empreses líders en aquest sector i descobrir noves propostes de la mà dels finalistes dels Premis Reimagine Textile 2023. Més informació Més entrades d' Esdeveniments