Passa al contingut principal

Cursos JEDI estiu 2023

No perdis l'oportunitat per aprendre i aprofundir en algun dels temes que cobreixen els diferents cursos i aconseguir convalidar 2 ECTS al finalitzar el curs! Els cursos seran presencials al Campus Nord i tindran una durada total de 40 hores cadascun.

Els cursos d'aquesta edició que començaran el 26 de juny i finalitzaran el 7 de juliol de 2023, són:

Introducció a Machine Learning: Aprendràs diversos fonaments de l'intel·ligència artificial i el machine learning així com els diferents algorismes que hi trobem al món laboral. Presencial, de 9 a 13 h.

Deep Learning: Donaràs les teves primeres passes en el món del deep learning aprenent sobre reconeixement d’imatges, xarxes regeneratives o processament de llenguatge natural. Presencial, de 15.30 a 19.30 h.

Seguretat informàtica: T'ensenyaran les principals fallades de la seguretat informàtica, tipus d’atacs i com evitar-los. Presencial, de 9 a 13:30 h.

Si t’interessa algun d’aquests temes i vols aprofundir els teus coneixements, iniciar-te en ells o simplement aprendre, és la teva oportunitat als cursos JEDI!

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina