Passa al contingut principal

Celebra l’espai amb WIA-E Barcelona al Cosmocaixa!

Com cada any, l’equip de WIA organitza un acte de cloenda per reunir totes les persones dedicades i apassionades pel sector espacial. Aquest ha estat un any ple d’esforç pel nostre equip i volem celebrar-ho i compartir-ho amb tots vosaltres!

En aquest acte farem un repàs dels objectius aconseguits pel grup durant aquest any i us mostrarem alguns dels nous projectes que estem preparant pel pròxim curs. A més, a l’acte podreu gaudir de les xerrades de professionals i empreses del sector espacial!

La nostra festa continuarà amb un pica-pica per a tots els assistents, on tindreu l’oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, ponents i membres de l’equip de WIA-E Barcelona.

L'acte és gratuït i obert a tothom (amb inscripció prèvia). Veniu a celebrar amb nosaltres la nostra passió pel món de l’espai!

PROGRAMA:

  • Introducció WIA-E Barcelona, qui som, què fem i sobretot perquè ho fem?
  •  Presentacions d'alguns dels principals col·laboradors de WIA-E Barcelona
  • Sumem... i donem espai a altres iniciatives interessants: presentació d’Euroavia
  • Donem pas a la primera xerrada “De les estrelles a l'Antàrtida: Diari d'una astrònoma rodamón” a càrrec d’Anna Ferré, investigadora a l’Institut d’Astrofísica de Canàries.
  • La segona xerrada principal serà a càrrec de Laura Martí, project manager de la missió de Lisa i Ariel de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya.
  • Networking amb pica-pica

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina