Passa al contingut principal

Celebra l’espai amb WIA-E Barcelona al Cosmocaixa!

Com cada any, l’equip de WIA organitza un acte de cloenda per reunir totes les persones dedicades i apassionades pel sector espacial. Aquest ha estat un any ple d’esforç pel nostre equip i volem celebrar-ho i compartir-ho amb tots vosaltres!

En aquest acte farem un repàs dels objectius aconseguits pel grup durant aquest any i us mostrarem alguns dels nous projectes que estem preparant pel pròxim curs. A més, a l’acte podreu gaudir de les xerrades de professionals i empreses del sector espacial!

La nostra festa continuarà amb un pica-pica per a tots els assistents, on tindreu l’oportunitat de fer networking amb la resta de convidats, ponents i membres de l’equip de WIA-E Barcelona.

L'acte és gratuït i obert a tothom (amb inscripció prèvia). Veniu a celebrar amb nosaltres la nostra passió pel món de l’espai!

PROGRAMA:

  • Introducció WIA-E Barcelona, qui som, què fem i sobretot perquè ho fem?
  •  Presentacions d'alguns dels principals col·laboradors de WIA-E Barcelona
  • Sumem... i donem espai a altres iniciatives interessants: presentació d’Euroavia
  • Donem pas a la primera xerrada “De les estrelles a l'Antàrtida: Diari d'una astrònoma rodamón” a càrrec d’Anna Ferré, investigadora a l’Institut d’Astrofísica de Canàries.
  • La segona xerrada principal serà a càrrec de Laura Martí, project manager de la missió de Lisa i Ariel de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya.
  • Networking amb pica-pica

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/09/2023

  Ajuntament de Terrassa - Eco-equip, SAM 1 plaça de Cap de planta de Transferència i Deixalleria Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PhD on precision forestry and forest utilization mechanization and biomass Centre de Terminologia (TERMCAT) 1 plaça de Cap de l'Àrea TIC, llicenciat Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Satellite Communications Engineer Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) 1 plaça de Tècnic superior al Departament d'Informàtica Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i

Job and Career in Latvia | EURES - European Job Days

Welcome to our European Online Job Day - "Job and Career in Latvia" on October 18th from 14.00 until 16.00 Latvian time (13.00 – 15.00 CET). Are you a job seeker or looking for new employment opportunities in Latvia? Then take part in our online event and explore Latvia! Latvia can offer you good opportunities for employment and career growth in different sectors. During the event, you'll have the chance to meet Latvian employers and discuss job opportunities, listen to presentations, and get advice from experts about living and working conditions in Latvia. The event is also focused on Latvian citizens living abroad who are considering a return to Latvia. Start applying for job vacancies now, and you may be invited for an online job interview. Participation in the "Job and Career in Latvia" will be available online, using a computer or mobile device with an internet connection. Jobseeker account registration is necessary to apply for event job vacancies. If you

Women in Data Science Barcelona Biomedicine

La iniciativa Women in Data Science (WiDS) tindrà lloc el proper  11 d'octubre  al  Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona  (PRBB) amb l'objectiu inspirar i educar els científics de dades de tot el món, independentment del gènere, alhora que ofereix suport a les dones del sector destacant els seus èxits en els àmbits de la biologia, la biomedicina i la salut digital. L'esdeveniment també mostrarà aplicacions de la ciència de dades en biologia, salut digital, salut ambiental, epidemiologia i imatge mèdica. La sessió de carrera està dissenyada per motivar i guiar els professionals i entusiastes de la ciència de dades sobre com entrar al mercat laboral, ja sigui a la indústria o a l'acadèmia. Més informació Més entrades d' Esdeveniments