Passa al contingut principal

Presentació de l'informe Barcelona and Catalonia Startup Ecosystem Report 2022, Acció

Vols conèixer les tendències més rellevants del sector startup a escala mundial i descobrir com afecten el teu negoci a Catalunya?

Et convidem a assistir a la presentació de l'informe Barcelona and Catalonia Startup Ecosystem Report 2022, una anàlisi exhaustiva del sector startup a escala mundial que tindrà lloc al Tech Barcelona (Pier 01). En aquesta sessió, descobriràs les tendències més rellevants dels últims anys en el món startup i obtindràs informació detallada sobre els països i les ciutats més actives en aquest sector.

A més a més, la presentació inclourà una sèrie de bones pràctiques i recomanacions especialment dissenyades per a startups catalanes, que t'ajudaran a cercar finançament, gestionar el talent i internacionalitzar el teu negoci, entre altres aspectes clau per a l'èxit.

A través de l'informe, també podràs descobrir la importància de la innovació i la tecnologia en el món startup, així com els sectors més prometedors per als pròxims anys, com ara la salut, la sostenibilitat i la intel·ligència artificial.

No et perdis aquesta oportunitat única per conèixer el panorama startup en l'àmbit global i aconseguir les eines necessàries per destacar en aquest sector en constant creixement!

Quan: Dilluns, 15 de maig del 2023 de 10.00 h a 11.30 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Fòrum Universitat Empresa EPSEM

Cada any la UPC Manresa organitza al mes de maig una fira amb estands d'empreses, col·legis professionals, associacions universitaries i serveis dirigits a l'estudiantat que vol començar a treballar. En paral·lel es fan tallers i xerrades els dies anteriors o el mateix dia de la fira per ajudar a l'estudiantat a preparar la fira i a conèixer millor les empreses o els serveis de la universitat. Les empreses i col·legis professionals que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament. Aquest esdeveniment té com objectiu facilitar el primer contacte entre les empreses i l'estudiantat. Podeu trobar UPC Alumni al seu estand  consultar els vostres dubtes Més informació Més posts d' UPC Alumni

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques