Passa al contingut principal

Presentació de l'informe Barcelona and Catalonia Startup Ecosystem Report 2022, Acció

Vols conèixer les tendències més rellevants del sector startup a escala mundial i descobrir com afecten el teu negoci a Catalunya?

Et convidem a assistir a la presentació de l'informe Barcelona and Catalonia Startup Ecosystem Report 2022, una anàlisi exhaustiva del sector startup a escala mundial que tindrà lloc al Tech Barcelona (Pier 01). En aquesta sessió, descobriràs les tendències més rellevants dels últims anys en el món startup i obtindràs informació detallada sobre els països i les ciutats més actives en aquest sector.

A més a més, la presentació inclourà una sèrie de bones pràctiques i recomanacions especialment dissenyades per a startups catalanes, que t'ajudaran a cercar finançament, gestionar el talent i internacionalitzar el teu negoci, entre altres aspectes clau per a l'èxit.

A través de l'informe, també podràs descobrir la importància de la innovació i la tecnologia en el món startup, així com els sectors més prometedors per als pròxims anys, com ara la salut, la sostenibilitat i la intel·ligència artificial.

No et perdis aquesta oportunitat única per conèixer el panorama startup en l'àmbit global i aconseguir les eines necessàries per destacar en aquest sector en constant creixement!

Quan: Dilluns, 15 de maig del 2023 de 10.00 h a 11.30 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con