Passa al contingut principal

Jornada de Networking en Ciberseguretat. UPC School

El màster en Cybersecurity Management de la UPC School organitza una jornada de networking amb professionals de la ciberseguretat. Serà el pròxim dimecres 24 de maig, a les 18:30 h, a l'Aula Màster del Campus Nord UPC.

Comptarem amb una conferència de Joan Tubau, que ens permetrà aprofundir en la presa de decisions en entorns d'incertesa, escenaris que tot professional de la ciberseguretat afronta en el seu dia a dia.

Aquesta serà l'agenda de la sessió:

  • Benvinguda del director del màster en Cybersecurity Management, Manel Medina.
  • Conferència: "La presa de decisions en la incertesa", a càrrec del Sr. Joan Tubau, fundador de la plataforma de finances Kapital i professor associat de la Universitat Pompeu Fabra.
  • Benvinguda a la Comunitat Alumni del màster en Cybersecurity Management. Experiències alumni de les edicions 13 i 14 del màster.
  • Intervenció a càrrec del Sr. Olmo Rayón, president de Barcelona Cybersecurity.
  • Cloenda de l'acte.
  • Espai de networking.

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con