Passa al contingut principal

Construmat 2023

El sector de la construcció, amb capacitat per a impactar en tots els àmbits d’activitat humana, és indispensable per abordar i aconseguir els reptes de desenvolupament social, econòmic i mediambiental. Per això, a Construmat impulsem les últimes solucions del mercat per a una construcció més sostenible.

Construmat 2023 torna amb un showroom únic, un espai innovador i dinamitzador en el qual els professionals de la construcció podran descobrir els últims materials, tècniques, serveis i sistemes per a una construcció de baixes emissions, així com solucions per a la digitalització i la industrialització dels processos constructius que ja s’estan aplicant amb èxit al mercat.

Catàleg d'expositors

Talent

Donem la benvinguda als futurs professionals del sector

Els estudiants visitaran la zona expositiva i podran participar i assistir a les activitats i jornades dissenyades per preparar-se per a la seva immediata incorporació al mercat laboral.

Si la teva empresa cerca talent, el dia 25 és el dia de captar-lo! Convida al teu equip de selecció de personal a estar al teu estand!

Job Market Place - Barcelona Activa

Busques feina al Sector de la Construcció? Vine al MARKET PLACE de CONSTRUMAT! T’esperem el 25 de maig en aquest espai de reclutament i networking on trobaràs professionals (preseleccionats per Barcelona Activa) adequats a les teves necessitats.

Barcelona Activa publicarà els perfils professionals que us interessa conèixer i preseleccionarà els currículums que s’ajustin a les vostres necessitats. Les entrevistes es faran el mateix dia de l’esdeveniment a l’espai de Job Market Place.

Més informació aquí

CIT UPC et convida a CONSTRUMAT. Acredita't gratuitament amb el codi ZIXEUSUF

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Oferta pública 28/02/2024

  Ajuntament de Palau-solità i Plegamans 1 plaça de Tècnic mitjà de Parcs i Jardins Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N1) en l'àmbit de la silvicultura, la gestió forestal multifuncional i l'adaptació al canvi climàtic Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N0) en l'àmbit de la silvicultura, la planificació forestal multifuncional i la bioeconomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola al Serveis Territorials a Lleida Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Smart Nano-Bio-Devices Research Group Ministerio d