Passa al contingut principal

Construmat 2023

El sector de la construcció, amb capacitat per a impactar en tots els àmbits d’activitat humana, és indispensable per abordar i aconseguir els reptes de desenvolupament social, econòmic i mediambiental. Per això, a Construmat impulsem les últimes solucions del mercat per a una construcció més sostenible.

Construmat 2023 torna amb un showroom únic, un espai innovador i dinamitzador en el qual els professionals de la construcció podran descobrir els últims materials, tècniques, serveis i sistemes per a una construcció de baixes emissions, així com solucions per a la digitalització i la industrialització dels processos constructius que ja s’estan aplicant amb èxit al mercat.

Catàleg d'expositors

Talent

Donem la benvinguda als futurs professionals del sector

Els estudiants visitaran la zona expositiva i podran participar i assistir a les activitats i jornades dissenyades per preparar-se per a la seva immediata incorporació al mercat laboral.

Si la teva empresa cerca talent, el dia 25 és el dia de captar-lo! Convida al teu equip de selecció de personal a estar al teu estand!

Job Market Place - Barcelona Activa

Busques feina al Sector de la Construcció? Vine al MARKET PLACE de CONSTRUMAT! T’esperem el 25 de maig en aquest espai de reclutament i networking on trobaràs professionals (preseleccionats per Barcelona Activa) adequats a les teves necessitats.

Barcelona Activa publicarà els perfils professionals que us interessa conèixer i preseleccionarà els currículums que s’ajustin a les vostres necessitats. Les entrevistes es faran el mateix dia de l’esdeveniment a l’espai de Job Market Place.

Més informació aquí

CIT UPC et convida a CONSTRUMAT. Acredita't gratuitament amb el codi ZIXEUSUF

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con