Passa al contingut principal

Setmana Saludable 2023 — Servei d'esports de la UPC — UPC

Com cada any, el 6 d'abril, es commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física amb l'objectiu de promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar. Se celebra arreu del món, tot difonent el lema d'enguany: "Gaudeix la vida, posa't en marxa".

El Servei d'Esports, conjuntament amb el Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius, ens sumem a l'esdeveniment i et convidem a participar en diferents activitats saludables i recursos del 17 al 21 d'abril.

Calendari d'activitats

Activitat III Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya 

La UPC conjuntament amb la resta d'universitats públiques catalanes (UB, UAB, UdG, URV, UPF i UOC) de la Xarxa USCAT, organitzem l'activitat 

Xerrada: "Les ulleres de la felicitat: aprendre intel·ligència emocional”.

Rafael Santandreu, psicòleg i autor de llibres. 

Lloc: Aula Magna, Universitat de Barcelona a les 12 h.

També s'oferirà en directe online mitjançant la plataforma social YouTube.

El científic Stephen Hawking va estar paralitzat la major part de la seva vida, a causa de l’esclerosi lateral amiotròfica. No es podia moure en absolut, ni tan sols parlar. Però es va convertir en un dels millors científics de tots el temps i, sobretot, en una persona molt feliç. 

Com ho va fer? Desenvolupant la seva intel·ligència emocional o psicològica. En aquesta xerrada aprendrem que tots podem fer-nos més forts i feliços si treballem la nostra filosofia de vida, el nostre sistema de valors, el nostre diàleg intern. 

Amb una gran salut emocional, la vida es transforma en un lloc abundant, bonic i ple d’oportunitats.

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/05/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Tècnic ambientalista, Pla local d'ocupació 2023 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Engineering Summer Internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Optimize applications for FPGA and RISC-V environments (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE2/RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en tecnologies de producció i transformació de planta aromàtica i medicinal - Programa INVESTIGO Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Software Engineer position Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Oferta pública 22/05/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'High-fidelity Multiphysics modelling for Solid Oxide Electrolyzer Cells (SOECs) Consell Comarcal del Baix Penedès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, enginyeria industrial o equivalent Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal del Pla d'Urgell Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal de les Garrigues Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola a la Ofici

Sessió en línia: On puc trobar feina/pràctiques?, com mʼhe dʼorganitzar? UPC Alumni

Aprèn a planificar la teva recerca de feina i pràctiques, identificant els teus objectius professionals i les principals fonts d'ocupació que has de consultar per assolir els teus objectius. Cercar feina implica dissenyar una estratègia ben orientada i un treball constant en el temps. Que aprendràs en aquest taller La cerca de feina/ pràctiques és un projecte complex. Una bona planificació augmenta les teves possibilitats d'èxit. Aprendràs a gestionar el teu temps de la manera més eficient, aconseguint una reducció del temps de recerca. Implementaràs una estratègia de recerca de feina que et farà ser més àgil i resolutiu. Descobriràs oportunitats laborals i empreses que no havies contemplat fins ara. Dijous 25 de maig, de 12:00 - 14:00h Inscriu-te al taller Més entrades d' UPC Alumni