Passa al contingut principal

Masterclass Seguretat i confiança dels sistemes basats en IA

La Intel·ligència Artificial s’ha aplicat des de fa molts anys al sector de la ciberseguretat a les diferents fases de la gestió de la seguretat, permetent automatitzar processos i presa de decisions, així com dotar d’un cert grau d’autonomia per aconseguir reduir el temps de resposta davant d’un incident de seguretat.

Actualment el desplegament de solucions basades en IA a l’àmbit de la ciberseguretat està tenint un gran impacte, i per aquest motiu han passat a ser objectiu dels adversaris.

És necessari i fonamental conèixer els riscos de les solucions basades en IA, amb l’objectiu d’aplicar les contramesures adequades, tant organitzatives com tècniques.

DIA I HORARI: 20 ABRIL 2023 | 15h a 16.30h

PONENT: Mario Reyes, Coordinador científic de la Unitat Tecnològica IT&OT Security d’Eurecat

AGENDA:

  • Introducció.
  • Intel·ligència Artificial aplicada a la Seguretat.
  • Debilitats, amenaces i riscos de les solucions basades en intel·ligència artificial.
  • Recomanacions per a la reducció del risc.
  • Conclusions i preguntes.

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con