Passa al contingut principal

Masterclass Finding a drug for your target, is it a problem anymore?

La irrupció de la intel·ligència artificial combinada amb l’accés a enormes biblioteques moleculars té el potencial de revolucionar el descobriment de fàrmacs.

Si bé els percentatges d’èxit inicials que reporta l’ús de tècniques de IA independents, són insuficients; a través de la combinació d’algorismes d’aprenentatge automàtic amb tècniques de modelització més tradicionals, s’aconsegueix donar un impuls significatiu als percentatges d’encert.

En aquesta masterclass, revisarem els enfocaments més recents i subratllarem les possibilitats de futur que es presenten en el camp de la biomedicina.

DIA I HORARI: 13 ABRIL 2023 | 15h a 16.30h

PONENT:

Victor Guallar, ICREA Research Professor, Barcelona Supercomputing Center.

El professor Guallar va realitzar els estudis universitaris a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb una especialització en Química, seguida d’un doctorat conjunt en Química Física a la UC Berkeley i la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​amb els professors Josep M. Lluch, Miquel Moreno i William H Miller (defensa de tesi el novembre de 1999).El 2006 va ser nomenat Professor de Recerca ICREA al Departament de Ciències de la Vida del Barcelona Supercomputing Center (BSC) on ha estat desenvolupant el seu grup de recerca. El 2016 va cofundar Nostrum Biodiscovery, la primera spin-off del BSC.

Inscripcions

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con