Passa al contingut principal

Presentació de l'Open Innovation Arena en el marc de l'Advanced Factories 2023

Advanced Factories Expo & Industry 4.0 Congress, a més de ser una fira i un congrés, suma altres esdeveniments que es converteixen en una cita ineludible per qualsevol empresari o executiu industrial.

En aquesta fira, que tindrà lloc a Barcelona del 18 i el 20 d'abril, ACCIÓ hi participarà organitzant un seguit d'activitats d'innovació oberta, amb l'objectiu de convertir la teva indústria en una fàbrica del futur.

En aquesta sessió virtual coneixeràs en detall totes les activitats al teu abast en el marc d'aquesta Fira i com participar-hi per poder tenir reunions, tant amb empreses consolidades com amb centres tecnològics amb qui poder desenvolupar projectes.

A més, 10 corporacions ens presentaran els seus reptes d'innovació oberta. 

Si t'interessa la innovació i estàs en el sector industrial, no t'ho pots perdre!

Quan: Dilluns, 27 de març del 2023 de 16.00 h a 17.30 h

Més informació

Més ntrades d'Esdveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con