Passa al contingut principal

OPEN ETSAB | La formació actual en arquitectura

Les escoles d’arquitectura estan experimentant una gran transformació des de principis del segle XXI.

La globalització, la tecnologia digital, el paper social i polític del col·lectiu d’arquitectes, la responsabilitat ambiental, i una universitat pública poc dotada es troben entre les forces que transformen les escoles. En aquest sentit, les preguntes provocades per la urbanització global, la inestabilitat econòmica i la consciència creixent de la crisi ambiental han estimulat el replantejament de les metodologies de disseny i el potencial del treball multidisciplinari, cooperatiu i reflexiu.

OPEN ETSAB és una mostra d’aquesta potència de la formació en una disciplina complexa i polièdrica com és l’arquitectura, en un centre de referència nacional i internacional com l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC). Un recorregut visual per totes les àrees de coneixement i les titulacions de graus i màsters que l’escola engloba, algunes de les quals en col·laboració amb diverses enginyeries de la UPC i fins i tot de manera interuniversitària amb la Universitat de Barcelona (UB). L’exposició convida així a copsar els reptes contemporanis d’una disciplina mil·lenària que en l’actualitat es tradueix en una multiplicitat de perfils professionals.  

Exposició promoguda per l’ETSAB-UPC, el Disseny Hub Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Dates: del 15 de febrer al 12 de març de 2023

Inauguració: 15 de febrer de 2023, a les 19.00 h

Horari: de 10:00 fins a 21:00 h

Sala: Disseny Hub Barcelona(obriu en una finestra nova) - Espais B i C

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina