Passa al contingut principal

Oferta pública 17/01/2023

1 plaça de Director / Ajuntament de Cassà de la Selva - Gestió de Serveis Municipals, SL

1 plaça d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Dosrius

1 plaça de Tècnic informàtic / Ajuntament de Golmés

1 plaça d'Enginyer Tècnic / Ajuntament de la Guingueta d'Àneu

1 plaça de Programador informàtic / Ajuntament de Reus - Reus Mobilitat i Serveis, SA (AMERSAM)

1 plaça de Tècnic mitjà (Enginyer tècnic) / Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

1 plaça d'Arquitecte tècnic / Ajuntament de Santa Bàrbara

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà de gestió de recursos / Ajuntament de Viladecans

1 plaça de Research Engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Research Engineer - Start-Huawei2 (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de PhD in Mobility and Sustainable Transport in the port sector / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Investigador en el marc del projecte Fatigue4Light / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Responsable informàtic i d'administració electrònica / Consell Comarcal del Berguedà

1 plaça de Tècnic superior a la Direcció General de Política Marítima i Pesca Sostenible / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça de Titulat superior d'Enginyer de Forest, als Serveis Territorials a Barcelona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

3 places de Titulat superior Enginyer de Forest, a la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça de Tècnic mitjà Enginyer / Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU

2 places de Tècnic superior Enginyer / Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU

1 plaça de Tècnic mitjà Enginyer / Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU

1 plaça de Tècnic en gestió de dades / Generalitat de Catalunya - Parc Sanitari Pere i Virgili (PSPV)

1 plaça de Tècnic en gestió de dades / Generalitat de Catalunya - Parc Sanitari Pere i Virgili (PSPV)

1 plaça de Quality Officer / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Senior Technician at the Nanobioengineering Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de PhD Researcher at the Molecular and Cellular Neurobiotechnology Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Embryologist at the Bioengineering in Reproductive Health Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoc researcher at the Molecular and Cellular Neurobiotechnology Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral researcher at the Bioengineering in Reproductive Health Open Lab / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Evaluation of new materials for electrochemical hydrogen sensors / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM)

1 plaça d'Intelligent Analytical Microtechnology for Total Aquatic Process Monitoring and Control (IAQUA) / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM)

1 plaça d'Analytical methodology development for heavy metal hyperspectral imaging of soil samples / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM)

1 plaça de Tècnic de grau mitjà Informàtica / Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

políticas y prácticas en diversidad e inclusión: un estudio especial sobre la diversidad funcional. Fundación Randstad

Un estudio, elaborado por el Instituto de Innovación Social de Esade y la Fundación Randstad, que analiza algunas de las prácticas y estrategias globales más efectivas en materia de diversidad e inclusión, para así identificar los impulsores y los obstáculos en el entorno empresarial para lograr la integración laboral de personas con discapacidad. ¿Cómo pueden avanzar las organizaciones para pasar de la diversidad a la verdadera inclusión? ¿Qué podemos aprender de la gestión de la diversidad e inclusión de otros colectivos que pueda aplicarse en el ámbito de la diversidad funcional? Informe Més posts de Diversitat

Oferta pública 23/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic manteniment edificis Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic de mobilitat Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament de Tossa de Mar 2 places de Tècnic de suport (Àrea de medi ambient i activitats - Àrea d'obres i urbanisme) Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera Borsa de treball de places de Personal docent de matèries administratives (tresoreria i comptabilitat) - Programa SEFED Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) - Transports de Barcelona, SA 1 pl