Passa al contingut principal

Ampliat el termini fins el 15 de gener de 2023 de la segona convocatòria Assist-iot per a millorar aplicacions IoT

El projecte ASSIST-IoT ha reservat part del pressupost del projecte per finançar activitats específiques per tal de millorar les funcions i aplicacions IoT i impulsar la comunitat NGIoT a tot Europa. Es preveu que tercers vinguin i portin a terme les accions rellevants durant el cicle de vida del projecte. Aquestes entitats d’incorporació posterior seran seleccionades pels mitjans d’avaluació de la convocatòria oberta que es dedicarà a la integració i validació de les propostes dins de qualsevol dels tres pilots ASSIST-IoT.

Aquesta convocatòria oberta té com a objectiu finançar propostes innovadores que millorin els objectius d’ASSIST-IoT emmarcats (obligatòriament) dins d’un (dels tres) pilot(s). En particular, s’espera que les propostes de convocatòria oberta abordin un repte específic d’una llista de possibles reptes formulada per cada pilot.

La convocatòria oberta s’adreça (especialment) a pimes i startups, entitats de recerca i acadèmia i innovadors per oferir nous serveis/dispositius/innovacions en l’àmbit d’un dels tres pilots del projecte:

Pilot 1: Pilot d’automatització portuària

Pilot 2: Pilot intel·ligent de seguretat dels treballadors

Pilot 3: Pilot de seguiment i diagnòstic de vehicles cohesionats

Només podran presentar propostes els següents tipus d’entitats:

  • pimes europees
  • universitats
  • centres de recerca

Data límit: 15/01/2023

Més informació

Més entrades de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina