El Llibre blanc sobre la intel·ligència artificial aplicada al sector de l’Agroalimentació presenta algunes reflexions sobre l’adopció de les tecnologies basades en IA en el marc del sector a Catalunya, elaborant una anàlisi detallada dels principals reptes detectats. L’estudi també identifica una sèrie de tendències que, aplicades en el sector, podrien donar resposta als reptes identificats.
Aquest Llibre blanc també té com a objectiu contribuir a l’impuls i el foment de l’adopció i la incorporació de la IA en els diferents processos de servei i de gestió de les organitzacions que treballen en el sector de l’agroalimentació, analitzant l’aplicabilitat de la IA per fer front als principals reptes del sector a curt i mig termini.
DIA I HORARI: 12 desembre 2022 | 11h a 12:45h
PROGRAMA
Presenta l’esdeveniment: Sr. Joan Mas i Albaigès, director, CIDAI i cap de l’Àrea Digital, Eurecat
11:00h Benvinguda i obertura de l’esdeveniment. · Sr. Lluís Juncà Pujol, director general d’Innovació i Emprenedoria, Generalitat de Catalunya
11:10h Contextualització del sector Agroalimentari. Sra. Ma. Glòria Cugat Pujol, subdirectora general de la Inspecció i Control Agroalimentari, Generalitat de Catalunya.
11:20h Presentació dels resultats de l’informe. Sr. Marco Orellana, manager Oficina Tècnica, CIDAI
11:30h Taula Rodona
Modera: Sr. Gabriel Anzaldi, director de Desenvolupament Científic i Tecnològic, Eurecat
Participen:
- Sr. Vicenç Segales, director d’Enginyeria, Raventós Codorniu
- Sr. Venanci Grau, president, Giropoma
- Sr. Joan Espinagosa, CIO, bonÀrea
- Sra. Mª Josep de Ribot Porta, cap del servei d’Innovació Agroalimentària, Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Generalitat de Catalunya
- Sr. Marti Orriols, gerent, Federació Raça Bruna dels Pirineus
- Sr. Sergi Redondo, responsable del departament d’R+D, BCNVision
Més entrades d'Esdeveniments
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada