Passa al contingut principal

Oferta pública 26/12/2022

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament d'Anglès

1 plaça d'Enginyer /Ajuntament de Banyoles

1 plaça de Tècnic mitjà arquitecte / Ajuntament de Castelló d'Empúries

1 plaça de Tècnic mitjà de promoció econòmica / Ajuntament de la Garriga

2 places de Professor EMAD / Ajuntament de la Garriga

2 places de Professor EMAD / Ajuntament de la Garriga

1 plaça de Mestre d'informàtica / Ajuntament de la Garriga

1 plaça de Tècnic mitjà de cultura i turisme / Ajuntament de Monistrol de Montserrat

1 plaça de Tècnic mitjà de serveis municipals, espai públic, mobilitat i transport públic / Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

1 plaça de Data Engineer (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Fullstack Developer (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Research support engineer - Development of atmospheric emission models (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Research support engineer - Development of spatial and temporal emission proxies (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Water Economics Specialist / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça de Predoctorat per a monitorització de la salut estructural mitjançant tecnologies digitals / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Research Engineer (eFlows4HPC project) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Coordinador de Serveis Tècnics / Consell Comarcal del Pallars Jussà

1 plaça de Tècnic mitjà a Territori, Paisatge i Sostenibilitat / Serveis Tècnics / Consell Comarcal del Priorat

1 plaça de Laboratory Technician at the Molecular and Cellular Neurobiotechnology Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

21 places de Cos superior d'inspectors d'assegurances de l'Estat / Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital

1 plaça de Cap del Departament de Cooperació i Promoció Cultural / Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación - Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo

71 places de Titulat Superior de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball / Ministerio de Hacienda y Función Pública

40 places de Cos d'enginyers tècnics aeronàutics / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana

6 places d'Escala Superior d'Especialistes en Transport, Infraestructures i Seguretat dels Organismes Autònoms i les Agències Estatals del Ministeri, especialitat Seguretat i Interoperabilitat Ferroviària / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana

2 places de Tècnic superior SAP / Síndic de Greuges de Catalunya

2 places de Professor lector per al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC-LE-2022-25 i DTIC-LE-2022-26) / Universitat Pompeu Fabra (UPF)

2 places de Tècnic superior (grup I) de suport a un projecte de recerca al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic auxiliar de suport a un projecte de recerca, grup III. Departament d'Enginyeria Mecànica / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic superior a un projecte de recerca, grup I. Unitat de Gestió Acadèmica Descentralitzada - UGAD / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic mitjà de suport a un projecte de recerca, grup II. Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic superior (grup I) de suport a un projecte de recerca. Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic superior (grup I) de suport a un projecte de recerca. Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic auxiliar de suport a un projecte de recerca, grup III. Departament d'Enginyeria Química / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic mitjà (grup II) de suport a un projecte de recerca al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Construeix la teva estratègia de sostenibilitat incorporant els ODS. Accio

En aquesta sessió coneixeràs metodologies que pots implementar a la teva empresa per impulsar la innovació i l’estratègia empresarial incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els ODS són els 17 objectius de desenvolupament sostenible que ha definit l’Organització Mundial de les Nacions Unides (ONU). Aquests objectius s'han d'haver assolit l’any 2030 per garantir la sostenibilitat del planeta. Connecta't a aquesta sessió per entendre millor els ODS, les oportunitats de negoci que se'n deriven, com establir aquests objectius, les fites i els indicadors d'acompliment i com integrar, comunicar i reportar aquests objectius en l'estratègia empresarial. Aquest webinar forma part del Programa ProACCIÓ Green d'impuls a la innovació empresarial per combatre el canvi climàtic i avançar cap a la circularitat, i es duu a terme en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Climàtic de la Generalitat de Ca

Scaleup Talk amb Avi Meir de Travelperk: preguntes a un unicorn català

En l'Scaleup Talk de gener comptem amb Travelperk, un dels 6 unicorns catalans (startup valorada en més de mil milions d'euros), juntament amb Letgo, Glovo, Edreams, Adevinta, Wallbox i eDreams. Des del 2019, Travelperk ha multiplicat per quatre els ingressos i ha duplicat la taxa d'adquisició de clients. Té un equip de +900 persones, la seva seu és a Barcelona i té oficines a Londres, Birmingham, Berlín, Chicago i Miami. En aquesta sessió presencial comptarem amb la participació d'un dels tres socis fundadors, l’Avi Meir i també CEO de Travelperk. Aquest israelià llicenciat en psicologia a la Sorbona va triar Barcelona el 2015 per instal·lar la companyia que havia creat amb Javier Suárez i Ron Levin, a qui havia conegut treballant a Booking. En acabar la sessió, podràs plantejar-li les teves preguntes. Quan: Dijous, 26 de gener del 2023 de 10.00 h a 11.00 h Més informació Més entrades d' Esdeveniments

Ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital

Concesión de ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, y se aprueba la convocatoria 2022 y 2023.  Las ayudas para la promoción del sector del videojuego y otras formas de creación digital tienen por objeto el apoyo al ecosistema del videojuego y de la creación digital, fomentando proyectos que contribuyan a alguna de las siguientes finalidades: a) Promover las inversiones que permitan el desarrollo, producción, edición, distribución y/o comercialización de proyectos del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, así como la mejora de la calidad de la oferta de los mismos. b) Incrementar la generación de empleo fomentando el desarrollo, la profesionalización y la vertebración del sector, así como fomentar la presencia de la mujer en la industria e impulsar la consecución de la igualdad de género. c) Aumentar la visibilidad de los videojuegos españoles y de otras formas de creación digital en los principales merca