Passa al contingut principal

Oferta pública 24/12/2022

1 plaça d'Arquitecte tècnic / Ajuntament d'Almoster

2 places d'Enginyer / Ajuntament de Calella

1 plaça d'Arquitecte tècnic / Ajuntament de Castellbell i el Vilar

1 plaça d'ASIC bringup Engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Senior Workflows engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer en Optimització Computacional de Materials Acústics / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Post-Doc on Group on Machine Learning in Civil Engineering / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Enginyer de software per a desenvolupament de plataformes geo referenciades per anàlisi energètic en els projectes DEDALUS i ePLANET / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Borsa de treball de places de Tècnic en enllumenat públic, energia renovable solar fotovoltaica i eficiència energètica d'edificis públics de les entitats locals de la demarcació de Girona, a la Diputació de Girona i als seu grup institucional / Diputació de Girona

1 plaça de Data analyst support for the IISPV - Hematology service / Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

1 plaça de Research scientist / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Specialist technician / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça d'Enginyer tècnic / Generalitat de Catalunya - Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

1 plaça de Technician - Support Technician / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

1 plaça de Research Assistant at the Biomaterials for Regenerative Therapies Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Graduate Student under the project Ultra-processed diets and prefrontal development in adolescence (UP-PREdev) / Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI)

1 plaça d'Enginyer tècnic / Mancomunitat de l'Alt Maresme per a la Gestió de Residus Sòlids Urbans i del Medi Ambient

153 places d'Escala tècnica de gestió d'organismes autònoms, especialitat de Sanitat i Consum / Ministerio de Sanidad

1 plaça de Professor ajudant lector en el marc del Pla Serra Húnter per a l'Àmbit de coneixement: Teoria del senyal i comunicacions (UAB-LE-221-026) / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Construeix la teva estratègia de sostenibilitat incorporant els ODS. Accio

En aquesta sessió coneixeràs metodologies que pots implementar a la teva empresa per impulsar la innovació i l’estratègia empresarial incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els ODS són els 17 objectius de desenvolupament sostenible que ha definit l’Organització Mundial de les Nacions Unides (ONU). Aquests objectius s'han d'haver assolit l’any 2030 per garantir la sostenibilitat del planeta. Connecta't a aquesta sessió per entendre millor els ODS, les oportunitats de negoci que se'n deriven, com establir aquests objectius, les fites i els indicadors d'acompliment i com integrar, comunicar i reportar aquests objectius en l'estratègia empresarial. Aquest webinar forma part del Programa ProACCIÓ Green d'impuls a la innovació empresarial per combatre el canvi climàtic i avançar cap a la circularitat, i es duu a terme en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Climàtic de la Generalitat de Ca

Scaleup Talk amb Avi Meir de Travelperk: preguntes a un unicorn català

En l'Scaleup Talk de gener comptem amb Travelperk, un dels 6 unicorns catalans (startup valorada en més de mil milions d'euros), juntament amb Letgo, Glovo, Edreams, Adevinta, Wallbox i eDreams. Des del 2019, Travelperk ha multiplicat per quatre els ingressos i ha duplicat la taxa d'adquisició de clients. Té un equip de +900 persones, la seva seu és a Barcelona i té oficines a Londres, Birmingham, Berlín, Chicago i Miami. En aquesta sessió presencial comptarem amb la participació d'un dels tres socis fundadors, l’Avi Meir i també CEO de Travelperk. Aquest israelià llicenciat en psicologia a la Sorbona va triar Barcelona el 2015 per instal·lar la companyia que havia creat amb Javier Suárez i Ron Levin, a qui havia conegut treballant a Booking. En acabar la sessió, podràs plantejar-li les teves preguntes. Quan: Dijous, 26 de gener del 2023 de 10.00 h a 11.00 h Més informació Més entrades d' Esdeveniments

Ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital

Concesión de ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, y se aprueba la convocatoria 2022 y 2023.  Las ayudas para la promoción del sector del videojuego y otras formas de creación digital tienen por objeto el apoyo al ecosistema del videojuego y de la creación digital, fomentando proyectos que contribuyan a alguna de las siguientes finalidades: a) Promover las inversiones que permitan el desarrollo, producción, edición, distribución y/o comercialización de proyectos del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, así como la mejora de la calidad de la oferta de los mismos. b) Incrementar la generación de empleo fomentando el desarrollo, la profesionalización y la vertebración del sector, así como fomentar la presencia de la mujer en la industria e impulsar la consecución de la igualdad de género. c) Aumentar la visibilidad de los videojuegos españoles y de otras formas de creación digital en los principales merca