Passa al contingut principal

Smart Ports 2022

El concepte de 'ports intel·ligents' es basa en transformar el transport marítim i la logística aplicant la tecnologia digital. Cal destacar que aquesta és una eina per facilitar un canvi global. Els Smart Ports han de ser, a més d'intel·ligents i connectats, ports més sostenibles, eficients i socialment responsables. És una estratègia de transformació a llarg termini que afectarà totes les àrees del transport marítim i aportarà tecnologia com l'automatització, els vehicles sense conductor, la cadena de blocs i l'Internet de les coses a les operacions portuàries. Amb l'adopció progressiva d'aquestes innovacions, els ports podran oferir un servei ininterromput, les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, de manera més ràpida i eficient.

Tecnologies com el big data, l'automatització i la intel·ligència artificial, així com nous valors com la transparència i la col·laboració, estan impulsant canvis profunds en tots els àmbits de l'economia. En aquest context, s'ha creat la noció de Port Intel·ligent per oferir un model més obert i eficient dels processos portuaris i logístics d'acord amb aquests valors.

The Smart Ports: Piers of the Future és un congrés anual vinculat amb l'Smart City Expo World Congress, la principal cimera internacional sobre ciutats intel·ligents i solucions urbanes. Per primera vegada el 2019, sis ports líders del món, Anvers, Barcelona, ​​Hamburg, Los Angeles, Mont-real i Rotterdam, es van reunir per enllaçar ambdós conceptes: Smart Cities i Smart Ports. El 2020, l'Autoritat Portuària de Busan es va unir a la causa com un dels principals ports d'Àsia.

És un congrés sobre innovació, sostenibilitat i transformació digital. Alguns dels ports més innovadors del món comparteixen els seus projectes innovadors sobre drons, bessons digitals, ports intel·ligents verds i ciutats portuàries intel·ligents entre molts d'altres, alhora que dibuixen com hauria de ser el nostre futur. Més sostenible, eficient i connectat.

Quan: 15.11.2022 - 17.11.2022

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: