Passa al contingut principal

Presentació de l’informe sobre L’economia Silver a Catalunya

Vols conèixer què és, què implica, com pot impactar en l’activitat de les empreses i quines oportunitats genera pel teixit empresarial català l'economia Silver?

L’envelliment general de la població mundial genera una sèrie d’oportunitats econòmiques que s’engloben sota el paraigua de la Silver Economy. Els majors de 55 anys cada cop són més i hi arriben amb més bona salut. Una tendència que genera noves necessitats que permeten a les empreses que les satisfan cobrir un nínxol de negoci amb un potencial creixent.

L’economia Silver és un àmbit econòmic que aglutina productes i serveis consumits i adquirits per la població més gran. En concret, agrupa l’activitat empresarial relacionada amb la salut, l’autonomia i la qualitat de vida, els serveis assistencials i l’envelliment actiu del segment poblacional de més de 55 anys.

Participa en aquesta sessió on-line per conèixer les dades de l'informe d'ACCIÓ sobre l'economia Silver. La sessió es complementarà amb un debat on experts del sector ens exemplificaran què vol dir Silver Economy i com ens en podem beneficiar.

L’estudi inclou dades mundials, tendències i oportunitats de negoci derivades de l’envelliment de la població. També detecta quantes d’empreses treballen a Catalunya oferint serveis i productes adaptats a les necessitats dels majors de 55 anys.

Quan: Dilluns, 28 de novembre del 2022 de 09.30 h a 11.00 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina