Passa al contingut principal

Oficina Accelera Pime - Converteix les amenaces en la teva fortalesa competitiva: Metodologia Agile

Aquestes fart/a de tants canvis en els projectes o les comandes dels clients? La gestió de la Cadena de Subministrament, del Planning o dels nous llançaments és un malson?

Agile i les seves eines han demostrat ser un gran impulsor de projectes complexos els quals requereixen noves maneres d'enfrontar necessitats i mercats canviants, davant escenaris clarament disruptius.

Llavors, per a què em serveix Agile?

Per a aprofitar els canvis i convertir les amenaces en la teva fortalesa competitiva.

Què obtindràs com participant?

Una ruta pràctica per al desplegament d’Agile en la teva empresa i els teus equips, a través de casos pràctics, amb les seves necessitats i les seves problemàtiques.

Ponent:

Xesco Vilches és expert en Lean Management amb experiència de més de 30 anys en entorns industrials internacionals. Des de 2001 gestiona projectes a través de PMBOK i el 2007 es va iniciar en Agile. Des de llavors ha realitzat diversos projectes i formats en Agile a desenes de professionals cada any.

La seva empresa, Lean15G, és Centre Oficial de ScrumManager® per a la formació i titulació internacional de Scrum Masters, Product Owners, Agile Level Up i Agile Trainers. Col·labora amb diversos centres d'innovació a Espanya i LatAm, com EURECAT (Espanya), COPIMERA (El Salvador) o ILUM(l'Equador), entre altres.

Quan: Jue, 03 Noviembre 2022 10:30 - 11:30

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/03/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic mitjà del verd (branca arquitectura tècnica) Ajuntament de la Selva del Camp 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Hardware and software solutions for Space Hardware Technologies - PhD Student (R1) Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) 1 plaça de Responsable Unitat Organització i TIC a l'Àrea de Serveis Compartits Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de PhD position Clinical Neuroimmunology group Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Cap del Servei d'Informació i Telecomunicacions Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior, enginyer de forest a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya

Oferta pública 21/03/2023

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic superior enginyeria (DO) Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master student - Machine Learning (R0) Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Scientist / Developer in computational mechanics high performance computing Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Pla d'informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer forestal Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió ús públic d'espais naturals Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Gestió d'espais protegits i no protegits en sòl no urbanitzable

SEAT-UPC Design Thinking 2023

T'apassiona l’automoció? i el vehicle intel·ligent? Arriba el repte de futur més esperat de la mà de Càtedra SEAT-UPC Des de la Càtedra SEAT-UPC, es llança el Design Thinking 2023 (DT-23), un repte proposat per SEAT a l'àmbit de l'automoció. Els participants al DT-23 han de ser estudiants de grau (tercer i quart) o màster de l'ETSEIB, ESEIAAT, EEBE, ETSETB, EETAC, EPSEM, EPSEVG, FIB, FME i CFIS. Els participants s'inscriuran en equips de 3-4 estudiants. Els equips podran tenir membres de diferents centres i de diferents titulacions. Entre els equips inscrits se'n seleccionaran 10, dels quals 5 deixaran el repte a partir de la sisena setmana. Els 5 equips restants continuaran fins al final on hauran de lliurar una memòria amb les propostes i els resultats obtinguts, i fer una breu presentació davant del jurat. L´equip guanyador rebrà un primer premi de 3.000 euros. I l'equip que quedi segon un premi de 1.500 euros. Inscripcions fins al dilluns 27 de març Més