Passa al contingut principal

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges

1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG)

5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva

1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva

1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva

1 plaça d'Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

1 plaça d'Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA

1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher on Bioengineering / Biophysics for patient-derived organoids for personalized medicine in NAFLD (PPCC-B-Org_2) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher on Rapid in vivo characterization of the functional impact and vulnerabilities for PTEN tumor suppressor gene variants (PPCC-WORMVUS) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Research Assistant on New therapeutic options in metastatic osteosarcoma (PPCC-OsteoMetTherapy) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Research Assistant in Gene and cell therapies developments (PPCC-LENTI-UP_2) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher on the Synthesis of Alzheimer's disease-modifying nanomedicines (PPCC-ADNano_1) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher on the Neurobiological assessment of Alzheimer's disease-modifying nanomedicines (PPCC-ADNano_2) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher on the Generation of therapies and biomarkers for the treatment of mitochondrial dysfunction driven neurodegenerative diseases (PPCC-DRUG4-COXPD1_2) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher on Targeting a mitotic polyglutamylation enzyme in cancer (PPCC-MITOCANCER) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoctoral Researcher on Screening of new precision antibiotics for the treatment of multiresistant infections (PPCC-ABPATHFINDER) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Coordinador General de la Cooperació Espanyola a Paraguai / Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación - Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo

1 plaça d'Investigador predoctoral amb destinació a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al projecte Plug and play radiative collector and emitter / Universitat de Lleida (UdL)

5 places d'Escala de gestió / Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform