Passa al contingut principal

Oferta pública 19/11/2022

1 plaça de Tècnic de grau mitjà (TIC - Sistemes) / Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

2 places de Tècnic de grau mitjà (TIC - Administració electrònica) / Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

1 plaça de Research Engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic especialista en ecologia, biodiversitat, serveis ecosistèmics i gestió dels ecosistemes forestals / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça de Postdoctoral position in the Cellular Research Group on Inflammation and Cartilage / Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)

1 plaça de Predoctoral position in the Cellular Research Group on Inflammation and Cartilage / Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Catalunya Central / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça de Tècnic superior de prevenció de riscos laborals / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia, Drets i Memòria

1 plaça de Tècnic assessor en Fructicultura / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Tècnic de gestió de dades per al Departament d'Organització i Comunicació / Generalitat de Catalunya - Parc Sanitari Pere i Virgili (PSPV)

1 plaça de Research Assistant at the Integrative Cell and Tissue Dynamics Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Scientist (at the PhD level) for the ARRAKIHS mission / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

2 places de Desenvolupador sènior FULLSTACK en plataforma .NET i/o Angular per al Departament de Tecnologies de la Informació i Comunicacions / Laboratori de Referència de Catalunya, SA

33 places d'Assistent de salut i seguretat en el treball / Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO)

24 places d'Assistent de seguretat tècnica / Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO)

10 places de Personal de l'escala de gestió / Universitat de Barcelona (UB)

1 plaça d'Investigador postdoctoral sènior expert en pèrdues i malbaratament alimentari al Centre tecnològic BETA / Universitat de Vic (UVic)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: