Passa al contingut principal

Oferta púbica 15/11/2022

Borsa de treball de places d'Inspector d'obres i llicències / Ajuntament de Caldes de Montbui

1 plaça d'Enginyer tècnic industrial / Ajuntament de la Pobla de Segur

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà de cadastre / Ajuntament de Mont-roig del Camp

1 plaça d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

1 plaça de PhD student - climate attribution (R1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Web and database developer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic de l'Oficina de Transició Energètica / Consell Comarcal de l'Urgell

1 plaça de Tècnic Funcional de Gestió dins l'àrea de Serveis Generals - Programa INVESTIGO / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica

1 plaça de Consultor Sènior EIC Accelerator / Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

1 plaça d'Inspector tècnic a la Direcció General d'Indústria / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball

1 plaça de Tècnic superior a l'Àrea de Serveis, Sistemes i Tecnologies de la Informació / Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

1 plaça de Postdoc to the mechanics of cellular monolayers under optogenetic control at the Integrative Cell and Tissue Dynamics Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoc for the synthetic morphogenesis of epithelial tissues at the Integrative Cell and Tissue Dynamics Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de R2 - Post-doc researcher on development of all-solid-state battery devices fabricated by additive manufacturing / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Coordinated Project Manager / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça d'Enginyer mecànic per la missió Ariel de la ESA / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Postdoctoral position for FOCI project / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Informàtica i Enginyeria Industrial / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça de Dissenyador gràfic digital i maquetador / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Tècnic de recerca en l'àmbit d'Economia aplicada - Programa Investigo / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/03/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic mitjà del verd (branca arquitectura tècnica) Ajuntament de la Selva del Camp 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Hardware and software solutions for Space Hardware Technologies - PhD Student (R1) Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) 1 plaça de Responsable Unitat Organització i TIC a l'Àrea de Serveis Compartits Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de PhD position Clinical Neuroimmunology group Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Cap del Servei d'Informació i Telecomunicacions Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior, enginyer de forest a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya

Oferta pública 21/03/2023

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic superior enginyeria (DO) Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master student - Machine Learning (R0) Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Scientist / Developer in computational mechanics high performance computing Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Pla d'informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer forestal Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió ús públic d'espais naturals Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Gestió d'espais protegits i no protegits en sòl no urbanitzable

SEAT-UPC Design Thinking 2023

T'apassiona l’automoció? i el vehicle intel·ligent? Arriba el repte de futur més esperat de la mà de Càtedra SEAT-UPC Des de la Càtedra SEAT-UPC, es llança el Design Thinking 2023 (DT-23), un repte proposat per SEAT a l'àmbit de l'automoció. Els participants al DT-23 han de ser estudiants de grau (tercer i quart) o màster de l'ETSEIB, ESEIAAT, EEBE, ETSETB, EETAC, EPSEM, EPSEVG, FIB, FME i CFIS. Els participants s'inscriuran en equips de 3-4 estudiants. Els equips podran tenir membres de diferents centres i de diferents titulacions. Entre els equips inscrits se'n seleccionaran 10, dels quals 5 deixaran el repte a partir de la sisena setmana. Els 5 equips restants continuaran fins al final on hauran de lliurar una memòria amb les propostes i els resultats obtinguts, i fer una breu presentació davant del jurat. L´equip guanyador rebrà un primer premi de 3.000 euros. I l'equip que quedi segon un premi de 1.500 euros. Inscripcions fins al dilluns 27 de març Més