Passa al contingut principal

Oferta púbica 15/11/2022

Borsa de treball de places d'Inspector d'obres i llicències / Ajuntament de Caldes de Montbui

1 plaça d'Enginyer tècnic industrial / Ajuntament de la Pobla de Segur

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà de cadastre / Ajuntament de Mont-roig del Camp

1 plaça d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

1 plaça de PhD student - climate attribution (R1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Web and database developer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic de l'Oficina de Transició Energètica / Consell Comarcal de l'Urgell

1 plaça de Tècnic Funcional de Gestió dins l'àrea de Serveis Generals - Programa INVESTIGO / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica

1 plaça de Consultor Sènior EIC Accelerator / Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

1 plaça d'Inspector tècnic a la Direcció General d'Indústria / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball

1 plaça de Tècnic superior a l'Àrea de Serveis, Sistemes i Tecnologies de la Informació / Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

1 plaça de Postdoc to the mechanics of cellular monolayers under optogenetic control at the Integrative Cell and Tissue Dynamics Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoc for the synthetic morphogenesis of epithelial tissues at the Integrative Cell and Tissue Dynamics Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de R2 - Post-doc researcher on development of all-solid-state battery devices fabricated by additive manufacturing / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Coordinated Project Manager / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça d'Enginyer mecànic per la missió Ariel de la ESA / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Postdoctoral position for FOCI project / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Informàtica i Enginyeria Industrial / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça de Dissenyador gràfic digital i maquetador / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Tècnic de recerca en l'àmbit d'Economia aplicada - Programa Investigo / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform