Passa al contingut principal

Jornada Joves emprenedores. La revolució de les dones

En aquesta jornada s’exposaran les experiències personals de dones involucrades en diferents entorns empresarials. Vine i podràs contrastar les teves inquietuds amb la resta de participants.

La jornada s’estructurarà en dues parts:

PRIMERA PART: Ponències

Escoltarem la ponència Lideratge femení, tecnologia i innovació: la combinació perfecta, de la mà de Diana Ballart, CEO i cofundadora de l'empresa The Smart Lollipop.

Posteriorment, s'obrirà un diàleg sobre la comunitat universitària, amb la participació d'Anna Comas, CEO i cofundadora de l'empresa MIN Organics i d'Elisenda Tarrats, directora de la Unitat d'Emprenedoria de la UVic i professora de la Facultat d'Empresa i Comunicació i Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

SEGONA PART: Taules simultànies

A la sessió comptarem amb diverses taules simultànies on, en grups reduïts, compartirem experiències exitoses de dones emprenedores del territori, que treballen en sectors diversos i es troben en estadis empresarials diferents.

Les temàtiques de les taules son:

Taula 1: Innovació i trajectòria empresarial. (places exhaurides)

Taula 2: L’enginyeria de la llum.

Taula 3: Professionalitzar una afició. (places exhaurides)

Taula 4: Territori de Masies, l’impuls de les dones al territori.

Taula 5: Una idea empresarial basada en la confiança.

Taula 6: Emprenedora guardiana de la història.

Quan: Dimecres, 23 de novembre del 2022 de 10.00 h a 14.00 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina