Passa al contingut principal

Jornada Joves emprenedores. La revolució de les dones

En aquesta jornada s’exposaran les experiències personals de dones involucrades en diferents entorns empresarials. Vine i podràs contrastar les teves inquietuds amb la resta de participants.

La jornada s’estructurarà en dues parts:

PRIMERA PART: Ponències

Escoltarem la ponència Lideratge femení, tecnologia i innovació: la combinació perfecta, de la mà de Diana Ballart, CEO i cofundadora de l'empresa The Smart Lollipop.

Posteriorment, s'obrirà un diàleg sobre la comunitat universitària, amb la participació d'Anna Comas, CEO i cofundadora de l'empresa MIN Organics i d'Elisenda Tarrats, directora de la Unitat d'Emprenedoria de la UVic i professora de la Facultat d'Empresa i Comunicació i Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

SEGONA PART: Taules simultànies

A la sessió comptarem amb diverses taules simultànies on, en grups reduïts, compartirem experiències exitoses de dones emprenedores del territori, que treballen en sectors diversos i es troben en estadis empresarials diferents.

Les temàtiques de les taules son:

Taula 1: Innovació i trajectòria empresarial. (places exhaurides)

Taula 2: L’enginyeria de la llum.

Taula 3: Professionalitzar una afició. (places exhaurides)

Taula 4: Territori de Masies, l’impuls de les dones al territori.

Taula 5: Una idea empresarial basada en la confiança.

Taula 6: Emprenedora guardiana de la història.

Quan: Dimecres, 23 de novembre del 2022 de 10.00 h a 14.00 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: