Passa al contingut principal

European Digital Innovation Forum IESE-ACCIÓ

L'adopció de tecnologies emergents per part de les empreses té el potencial de millorar els seus productes, serveis i competitivitat. Malgrat aquests beneficis potencials, no totes les petites i mitjanes empreses tenen la capacitat d'emprendre la transformació digital. De fet, l'any passat només tres de cada cinc pimes europees van assolir un nivell bàsic de digitalització, segons dades d'Eurostat.

No obstant això, un petit percentatge de les empreses van adoptar amb èxit tecnologies emergents, per exemple, només el 5% de les pimes de la UE van utilitzar impressió 3D i només el 6% van utilitzar robots.

El projecte DIH4CAT, com un dels European Digital Innovation Hubs, té com a objectiu principal impulsar la transformació digital de les pimes. 

Participant a l'European Digital Innovation Forum descobriràs més sobre:

  • Com construir i escalar una estratègia d'innovació oberta d'èxit dins de la teva pime.
  • Com innovar amb emprenedors deep-tech.
  • Conèixer interessants tecnologies d'avantguarda per al teu negoci.
  • Conèixer els ajuts i serveis del DIH4CAT per provar aquestes tecnologies a la teva empresa.

IESE Business School organitza, aquest esdeveniment dins del projecte DIH4CAT, amb la col·laboració d’ACCIÓ. El DIH4CAT es tracta d'un consorci publicoprivat impulsat pel Departament d'Empresa i Treball a través d'ACCIÓ, Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territorials, Foment del Treball, PIMEC, Eurecat, CVC, ICFO, i2CAT, Leitat, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el Barcelona Supercomputing Center (BSC) i IESE Business School.

Quan: Dimecres, 9 de novembre del 2022 de 17.00 h a 20.00 h

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: