Passa al contingut principal

Tráns-ito. Seminari internacional d'art i ciència

El proper 16 de novembre a les 16 h tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Facultat de Nàutica un Seminari Internacional d'Art i Ciència, "Els mars, 500 anys després.... Nous relats sobre ecologia, sostenibilitat i decreixement"

Tráns-ito, és un seminari internacional de caràcter interdisciplinari, que es realitza en el marc de les activitats internacionals dels cinc-cents anys del final de la circumnavegació (1522), un esdeveniment clau perquè avui puguem parlar de globalització. Les conseqüències més immediates d’aquest viatge va ser la inauguració de rutes intercontinentals per a l’expansió comercial i econòmica d’Europa.

Paradoxalment, aquest procés va generar l’homogeneïtzació del planeta, i la imposició cultural sota una mirada eurocentrista.

A manera de laboratori flotant, aquest seminari convida a descentralitzar l’humà en favor d’una pràctica on emergeixin connexions entre l’humà i el natural, per a mostrar invisibilitats del nostre passat que perduren en el nostre present, i per obrir un debat sobre com actuen i qüestionen, les

pràctiques eco-socials, la relació amb altres espècies, per a una nova manifestació de consciència ecològica, que atengui nostre(s) present(s)-futur(s) a través de l’art i la ciència.

Tráns-ito agrupa els ODS entorn als tres pilars fonamentals del desenvolupament sostenible –l’econòmic, el social i el mediambiental.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: