Passa al contingut principal

Oferta pública 31/10/2022

1 plaça de Tècnic mitjà arquitecte o enginyer / Ajuntament de Moià

1 plaça d'Atmospheric Composition data assimilation postdoctoral position (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Coordinator and researcher in desert dust forecasting and services linked to WMO (R2 - R3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Senior Researcher position in Open Simulations research unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Impact Officer - Programa INVESTIGO / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM)

1 plaça de Data steward - Programa INVESTIGO / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM)

1 plaça de Scientific software developer - Programa INVESTIGO / Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM)

1 plaça de Tècnic Departament d'Inspecció i Control, Àrea de Control i Sòls contaminats / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC)

1 plaça de Postdoctoral researcher / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Responsable de gestió d'àrea al Fruitcentre de Lleida / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Predoctoral researcher at the Nanoscale bioelectrical characterization group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Biochemist (with expereince in hematology) at the Bioengineering in Reproductive Health Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Assessor tècnic de processos i avaluacions / Síndic de Greuges de Catalunya

1 plaça de Tècnic d'estudis i estadística / Síndic de Greuges de Catalunya

1 plaça de Post-Doc position al Departament de Ciència de Materials i Química Física / Universitat de Barcelona (UB)

2 places d'Investigador predoctoral en formació en el Departament de Matemàtiques i Informàtica - Projecte DATATOOLS4HEART / Universitat de Barcelona (UB)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: