Passa al contingut principal

Oferta pública 29/10/2022

1 plaça de Tècnic mitjà Enginyeria (Serveis Territorials) / Ajuntament de Castelldefels

1 plaça de Secretari interventor de l'agrupació de Mont-ral - Capafonts / Ajuntament de Mont-ral

1 plaça d'Enginyer per a realitzar càlculs numèrics en relació amb projectes d'emmagatzematge de residus nuclears / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Tècnic de compres conjuntes / Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)

1 plaça de Personal Llicenciat - Grau + Màster_ Pla Nacional de Millora Genètica Forestal (Nacional) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

1 plaça de Tècnic en seguretat informàtica a l'Hospital Universitari de Bellvitge / Generalitat de Catalunya - Institut Català de la Salut (ICS)

1 plaça de Research technician / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Postdoctoral research / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Postdoctoral researcher - López Group / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

1 plaça d'Astrònom de suport / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Responsable al Departament d'Innovació i Transferència / Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI)

1 plaça d'Enginyer superior. Projecte Hidronet Baix Ter / Junta Central d'Usuaris d'Aigües Superficials i Subterrànies del Baix Ter

1 plaça d'Enginyer tècnic. Projecte Hidronet Baix Ter / Junta Central d'Usuaris d'Aigües Superficials i Subterrànies del Baix Ter

5 places de Professor associat per al curs 2022-2023 per al Departament de Telecomunicació i Enginyeria de SistemesUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador predoctoral amb destinació al Departament de Sanitat i d'Anatomia AnimalsUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça de Professor lector en el marc del Pla Serra Húnter 2021 per al Departament de Ciència de Materials i Química Física (Ciència de Materials i Enginyeria Metal·lúrgica/Materials science and metallurgical engineering) / Universitat de Barcelona (UB)

Professor de seguretat i privadesa als Estudis d'Informàtica, multimèdia i telecomunicacióUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Personal tecnòleg en l'àmbit dels Sistemes Complexes Urbans del CoSIN3 (Programa Investigo) / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Tècnic de taller i laboratori per a la UTG Àmbit Enginyeria Industrial de BarcelonaUniversitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Oferta pública 28/02/2024

  Ajuntament de Palau-solità i Plegamans 1 plaça de Tècnic mitjà de Parcs i Jardins Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N1) en l'àmbit de la silvicultura, la gestió forestal multifuncional i l'adaptació al canvi climàtic Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N0) en l'àmbit de la silvicultura, la planificació forestal multifuncional i la bioeconomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola al Serveis Territorials a Lleida Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Smart Nano-Bio-Devices Research Group Ministerio d