Passa al contingut principal

Oferta pública 29/10/2022

1 plaça de Tècnic mitjà Enginyeria (Serveis Territorials) / Ajuntament de Castelldefels

1 plaça de Secretari interventor de l'agrupació de Mont-ral - Capafonts / Ajuntament de Mont-ral

1 plaça d'Enginyer per a realitzar càlculs numèrics en relació amb projectes d'emmagatzematge de residus nuclears / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Tècnic de compres conjuntes / Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)

1 plaça de Personal Llicenciat - Grau + Màster_ Pla Nacional de Millora Genètica Forestal (Nacional) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

1 plaça de Tècnic en seguretat informàtica a l'Hospital Universitari de Bellvitge / Generalitat de Catalunya - Institut Català de la Salut (ICS)

1 plaça de Research technician / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Postdoctoral research / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Postdoctoral researcher - López Group / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

1 plaça d'Astrònom de suport / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Responsable al Departament d'Innovació i Transferència / Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI)

1 plaça d'Enginyer superior. Projecte Hidronet Baix Ter / Junta Central d'Usuaris d'Aigües Superficials i Subterrànies del Baix Ter

1 plaça d'Enginyer tècnic. Projecte Hidronet Baix Ter / Junta Central d'Usuaris d'Aigües Superficials i Subterrànies del Baix Ter

5 places de Professor associat per al curs 2022-2023 per al Departament de Telecomunicació i Enginyeria de SistemesUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador predoctoral amb destinació al Departament de Sanitat i d'Anatomia AnimalsUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça de Professor lector en el marc del Pla Serra Húnter 2021 per al Departament de Ciència de Materials i Química Física (Ciència de Materials i Enginyeria Metal·lúrgica/Materials science and metallurgical engineering) / Universitat de Barcelona (UB)

Professor de seguretat i privadesa als Estudis d'Informàtica, multimèdia i telecomunicacióUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Personal tecnòleg en l'àmbit dels Sistemes Complexes Urbans del CoSIN3 (Programa Investigo) / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Tècnic de taller i laboratori per a la UTG Àmbit Enginyeria Industrial de BarcelonaUniversitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform