Passa al contingut principal

Oferta pública 29/10/2022

1 plaça de Tècnic mitjà Enginyeria (Serveis Territorials) / Ajuntament de Castelldefels

1 plaça de Secretari interventor de l'agrupació de Mont-ral - Capafonts / Ajuntament de Mont-ral

1 plaça d'Enginyer per a realitzar càlculs numèrics en relació amb projectes d'emmagatzematge de residus nuclears / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Tècnic de compres conjuntes / Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)

1 plaça de Personal Llicenciat - Grau + Màster_ Pla Nacional de Millora Genètica Forestal (Nacional) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

1 plaça de Tècnic en seguretat informàtica a l'Hospital Universitari de Bellvitge / Generalitat de Catalunya - Institut Català de la Salut (ICS)

1 plaça de Research technician / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Postdoctoral research / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Postdoctoral researcher - López Group / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

1 plaça d'Astrònom de suport / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Responsable al Departament d'Innovació i Transferència / Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI)

1 plaça d'Enginyer superior. Projecte Hidronet Baix Ter / Junta Central d'Usuaris d'Aigües Superficials i Subterrànies del Baix Ter

1 plaça d'Enginyer tècnic. Projecte Hidronet Baix Ter / Junta Central d'Usuaris d'Aigües Superficials i Subterrànies del Baix Ter

5 places de Professor associat per al curs 2022-2023 per al Departament de Telecomunicació i Enginyeria de SistemesUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador predoctoral amb destinació al Departament de Sanitat i d'Anatomia AnimalsUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça de Professor lector en el marc del Pla Serra Húnter 2021 per al Departament de Ciència de Materials i Química Física (Ciència de Materials i Enginyeria Metal·lúrgica/Materials science and metallurgical engineering) / Universitat de Barcelona (UB)

Professor de seguretat i privadesa als Estudis d'Informàtica, multimèdia i telecomunicacióUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Personal tecnòleg en l'àmbit dels Sistemes Complexes Urbans del CoSIN3 (Programa Investigo) / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Tècnic de taller i laboratori per a la UTG Àmbit Enginyeria Industrial de BarcelonaUniversitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/03/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic mitjà del verd (branca arquitectura tècnica) Ajuntament de la Selva del Camp 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Hardware and software solutions for Space Hardware Technologies - PhD Student (R1) Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) 1 plaça de Responsable Unitat Organització i TIC a l'Àrea de Serveis Compartits Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de PhD position Clinical Neuroimmunology group Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Cap del Servei d'Informació i Telecomunicacions Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior, enginyer de forest a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya

Oferta pública 21/03/2023

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic superior enginyeria (DO) Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master student - Machine Learning (R0) Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Scientist / Developer in computational mechanics high performance computing Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Pla d'informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer forestal Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió ús públic d'espais naturals Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Gestió d'espais protegits i no protegits en sòl no urbanitzable

SEAT-UPC Design Thinking 2023

T'apassiona l’automoció? i el vehicle intel·ligent? Arriba el repte de futur més esperat de la mà de Càtedra SEAT-UPC Des de la Càtedra SEAT-UPC, es llança el Design Thinking 2023 (DT-23), un repte proposat per SEAT a l'àmbit de l'automoció. Els participants al DT-23 han de ser estudiants de grau (tercer i quart) o màster de l'ETSEIB, ESEIAAT, EEBE, ETSETB, EETAC, EPSEM, EPSEVG, FIB, FME i CFIS. Els participants s'inscriuran en equips de 3-4 estudiants. Els equips podran tenir membres de diferents centres i de diferents titulacions. Entre els equips inscrits se'n seleccionaran 10, dels quals 5 deixaran el repte a partir de la sisena setmana. Els 5 equips restants continuaran fins al final on hauran de lliurar una memòria amb les propostes i els resultats obtinguts, i fer una breu presentació davant del jurat. L´equip guanyador rebrà un primer premi de 3.000 euros. I l'equip que quedi segon un premi de 1.500 euros. Inscripcions fins al dilluns 27 de març Més