Passa al contingut principal

Oferta pública 2/10/2022

1 plaça de Tècnic de suport a la recerca / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça de Tècnic en política Forestal i Governança / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça d'Enginyer de software per a desenvolupament de plataformes georeferenciades amb comunicació a dades obertes / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Engineer in numerical methods (NextSim project) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Enginyer superior - Obra Ferroviària (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

1 plaça de Direcció de l'Oficina de Serveis i Promoció Industrial de l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Gestor Expert en Observació de la Terra de l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Tècnic de suport a les activitats de Talent i Societat a l'Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya (APEC) / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça de Llicenciat Suport Recerca dins el grup de recerca Microambient en la patogènesi i la teràpia del limfoma - Programa INVESTIGO / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça de Gestor de Projectes d'Arquitectura Tecnològica / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Professor de matemàtiques / Ajuntament de Vallirana

1 plaça de Web front-end developer - Undergdraduate Student (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Documentalista mèdic per a la creació i manteniment d'un registre de tumors i per suport a la Recerca Oncològica del Servei d'Oncologia / Consorci Sanitari de Terrassa

1 plaça de Tècnic Administrador de Sistemes / Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina

1 plaça de Tècnic superior a la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior

1 plaça de Research technician advanced (RT_GiroNat) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Tècnic de suport en producció agrària sostenible - INVESTIGO / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Auxiliar tècnic de camp i laboratori per als projectes: LIFE AGRICLOSE i CIRCULAR AGRONOMICS / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Tècnic en Transferència de Tecnologia especialització Advance Therapeutics - Programa Investigo / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Laboratory Assistant at the Smart Nano-Bio-Devices Research Group (Biomeld project) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Postdoc at the Smart Nano-Bio-Devices Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Research Assistant at the Research Group Biomimetic Systems for Cell Engineering / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic en Transferència de Tecnologia especialització Bioxip i organoids - Programa Investigo / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic en Transferència de Tecnologia especialització Drug development - Programa Investigo / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic a la unitat de Core Facilities - Programa Investigo / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic a la unitat de Core Facilities - Programa Investigo / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Predoctoral researcher at the Nanomalaria research group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Biochemist at the Bioengineering in Reproductive Health Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Laboratory Techinician at the Pluripotency for organ regeneration group - Programa Investigo / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Mechanical Engineer for the development of space instruments in the Catalan New Space strategy / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

1 plaça d'Investigador predoctoral amb destinació al Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador predoctoral amb destinació al Departament de Ciència Animal i dels Aliments / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Ajudant de recerca del projecte AIDOART / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: