Passa al contingut principal

Oferta pública 29/09/2022

1 plaça de Research Engineer - DEEP-SEA (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Exascale Supercomputers FPGA Engineers (RE4) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Oficial de Transferència de Tecnologia i Innovació Junior - Unitat CIMNE TTi / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Tecnòleg Information and Communication Technologies Group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Personal tècnic per a suport en propostes de finançament europeu i transferència tecnològica al grup Building, Energy and Environment Group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Postdoctoral Junior Bio-Medical Engineering Group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Tecnòleg Composites and Advanced Materials for Multifunctional Structures (CAMMS) group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Postdoctoral Junior Structural Mechanics Group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Personal tècnic per a suport en propostes de finançament europeu i transferència tecnològica - Information and Communication Technologies Group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Personal tècnic informàtic per al desenvolupament de funcionalitats i millores d'una plataforma ERP - Information and Communication Technologies Group / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Personal tècnic grup River Dynamics and Hydrologic Engineering (FLUMEN Institute) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Tècnic mitjà de Suport Recerca dins el grup de recerca Imatge dels trastorns relacionats amb l'estat d'ànim i l'ansietat (IMARD) - Programa Investigo / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a la Secretaria d'Agenda Rural / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

668 places de Cos de professors tècnics de formació professional / Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació

8 places de Cos de mestres de tallers d'arts plàstiques i disseny / Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació

6285 places de Cos de professors d'ensenyament secundari / Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació

1 plaça de Research Technician (IT_RT_4SM) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de PhD student to study the impact of radiogenomics in COPD though federated data analyses / Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

1 plaça de Postdoc Position Development of an Experimental Platform for the Study of Molecular Solar Thermal Systems / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB)

24 places d'Enginyer Naval / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana

31 places de Cos especial Facultatiu de Marina Civil / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana

1 plaça d'Investigador postdoctoral per desenvolupar tasques de recerca relacionades amb el projecte Life Egymer / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador postdoctoral per desenvolupar tasques de recerca relacionades amb el projecte codi UdL C22037 / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça de Tècnic de recerca en l'àmbit d'Economia aplicada - Programa Investigo / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Borsa de treball de places de Personal titulat universitari en grau, llicenciatura o diplomatura / Ajuntament de Badalona

Borsa de treball de places de Personal titulat universitari en grau, llicenciatura o diplomatura / Ajuntament de Badalona

Borsa de treball de places d'enginyer tècnic / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

1 plaça d'HPC Workflows Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica (SAT) / Consell Comarcal de la Noguera

1 plaça de Tècnic de protecció civil de sostenibilitat i acció climàtica / Consell Comarcal del Baix Empordà

1 plaça de Group Leader for the Nano-Positioning Laboratory within the framework of the Recovery, Transformation and Resilience Plan / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS)

1 plaça de Scientist or Engineer for the Nano-Positioning Laboratory within the framework of the Recovery,Transformation and Resilience Plan / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS)

1 plaça de Cap de Departament de Serveis Exteriors / Generalitat de Catalunya - Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE)

1 plaça de Titulat superior Enginyer de Camins, Canals i Ports a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori

12 places de Cos d'Agents Rurals, sotsinspectors de l'escala executiva / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior

1 plaça de PhD candidate in nutritive proteins with functional properties from alternative sources / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Especialista en Ciència de Dades aplicada a la Producció i Millora Genètica Animals - Programa Investigo / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Post-doctoral position in Net-zero: Modelling of emerging electrolysis systems / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de R2 Researcher Position - ARV Project / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform