Passa al contingut principal

Oferta pública 26/09/2022

1 plaça d'Enginyer tècnic municipal / Ajuntament de Lliçà de Vall

1 plaça de Researcher position in Services as networkS research unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Investigador Postdoctoral per al Programa de Benestar Animal (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Investigador Postdoctoral per al Programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Investigador Postdoctoral per al Programa de Sanitat Animal (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Investigador Postdoctoral en mètriques d'empremta ambiental i/o socioeconòmica per al Programa de Sostenibilitat en Biosistemes (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de PhD FPI position on organic volatile compounds in urban and natural environments / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA)

4 places de Research technician / Universitat Pompeu Fabra (UPF)

1 plaça d'Atmospheric chemistry model developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic de Compres Conjuntes: EnergiaConsorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)

1 plaça de Responsable de projecte d'oficina tècnicaConsorci del Gran Teatre del Liceu

1 plaça de Project EngineerConsorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS)

Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i portsDiputació de Girona

1 plaça de Titulat superior costes (Barcelona) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

5 places de Titulat mitjà per redacció projectes Fibra òptica (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

4 places d'Enginyer tècnic - Redacció Projectes Regadiu (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

2 places d'Enginyer superior - Redacció Projectes Regadiu (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA)

1 plaça de Tècnic superior als Centres de treball del SOC de l'Àrea Metropolitana de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de R2B Investigador PostDoc SeniorInstitut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

1 plaça d'Investigador postdoctoral al epartament d'Enginyeria ElectrònicaUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador postdoct en l'àmbit de la Robòtica social (Programa Investigo) / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform