Passa al contingut principal

Conferència "Tu no ets el teu cervell" | Facultat d'Informàtica de Barcelona

Els professors Jordi Delgado i Ramon Sangüesa, del grau en Intel·ligència Artificial, organitzen el cicle "Idees poderoses de i al voltant de la Intel·ligència Artificial", a partir de diverses conferències relacionades amb la Intel·ligència artificial, obertes a tota la comunitat universitària.

Donem el tret de sortida al cicle amb la conferència inaugural d'en David Casacuberta que porta per títol "Tu no ets el teu cervell".

Dia: Dimecres, 14 de setembre.

Hora: 12.30 h.

Lloc: Sala d'Actes Manuel Martí Recober de la Facultat d'Informàtica de Barcelona. Edifici B6, planta baixa.

Conferenciant: David Casacuberta

David Casacuberta és professor de Filosofia de la Ciència a la UAB, la seva línia de investigació actual són els impactes ètics, socials i cognitius de la intel·ligència artificial, tema sobre el qual ha publicat diversos llibres i articles.És el coordinador del Grau de Filosofia de la UAB. Pertany al Grup de Treball d'Ètica, Seguretat i Regulació de Bioinformatics Barcelona, investigador del grup consolidat GEHUCT (Grup de Estudis Humanístics a Ciència i Tecnologia). També és co-director del Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet d'ELISAVA i participa com a professor a diversos postgraus de gestió cultural, teoria de l'art contemporani i el disseny de tecnologies digitals.

Ha rebut el premi Eusebi Colomer de la Fundació Epson al millor assaig sobre els aspectes socials, antropològics, filosòfics o ètics relacionats amb la nova societat tecnològica amb el seu llibre Creació col·lectiva. També és el guanyador del premi Enginy 400, organitzat pel Ministeri de Cultura i la Societat Estatal de Commemoracions Culturals, al millor projecte de net.art amb la seva obra X-Reloaded (en col·laboració amb Marc Bellonzi).

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/05/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Tècnic ambientalista, Pla local d'ocupació 2023 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Engineering Summer Internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Optimize applications for FPGA and RISC-V environments (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE2/RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en tecnologies de producció i transformació de planta aromàtica i medicinal - Programa INVESTIGO Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Software Engineer position Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Oferta pública 22/05/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'High-fidelity Multiphysics modelling for Solid Oxide Electrolyzer Cells (SOECs) Consell Comarcal del Baix Penedès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, enginyeria industrial o equivalent Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal del Pla d'Urgell Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal de les Garrigues Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola a la Ofici

Sessió en línia: On puc trobar feina/pràctiques?, com mʼhe dʼorganitzar? UPC Alumni

Aprèn a planificar la teva recerca de feina i pràctiques, identificant els teus objectius professionals i les principals fonts d'ocupació que has de consultar per assolir els teus objectius. Cercar feina implica dissenyar una estratègia ben orientada i un treball constant en el temps. Que aprendràs en aquest taller La cerca de feina/ pràctiques és un projecte complex. Una bona planificació augmenta les teves possibilitats d'èxit. Aprendràs a gestionar el teu temps de la manera més eficient, aconseguint una reducció del temps de recerca. Implementaràs una estratègia de recerca de feina que et farà ser més àgil i resolutiu. Descobriràs oportunitats laborals i empreses que no havies contemplat fins ara. Dijous 25 de maig, de 12:00 - 14:00h Inscriu-te al taller Més entrades d' UPC Alumni