Passa al contingut principal

Oferta pública 04/08/2022

1 plaça de Cap de Servei d'aparcaments / Ajuntament de Girona - Transports Municipals del Gironès, SA

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament de Girona - Transports Municipals del Gironès, SA

1 plaça de Cap de Servei d'Arquitectura, Enginyeria i Paisatge / Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

1 plaça d'Investigador de l'àmbit de la Geotècnia per al projecte experimental amb IRSN (França) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Coordinador tècnic del projecte Europeu ePLANET / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Pre-doctoral Researcher for the Retinareadrisk Project / Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

1 plaça de Tècnic base a l'Oficina Tècnica Intel·ligència Artificial / Fundació Ticsalut

1 plaça d'Enginyer agrònom / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça d'Enginyer tècnic industrial / Generalitat de Catalunya - Departament de Drets Socials

1 plaça de Tècnic mitjà d'Enginyeria de Sistemes de Negoci / Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

1 plaça de Tècnic mitjà de gestió als Serveis Corporatius / Generalitat de Catalunya - Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI)

1 plaça d'Expert en Datascience i Intel·ligència Artificial per a l'us d'aigua en agricultura / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Tècnic de suport Projecte Life Mega / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Expert en Datascience i Intel·ligència Artificial per a les activitats genètiques i de millora de cultius / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

2 places de Desenvolupador sènior per al Departament TIC / Laboratori de Referència de Catalunya, SA

1 plaça d'Ajudant de recerca del projecte TRANSACT / Universitat Oberta de Catalunya (UOC) - Internet Interdisciplinary Institute (IN3)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Concurs aeronàutic: "Millor Treball Fi de Màster"

Cinquena edició del Concurs al Millor Treball Fi de Màster, convocat pel Colegio Oficial de Ingenieros Aeronáuticos de España(obriu en una finestra nova) Aquest concurs té com a objectiu posar en valor el màster habilitant a Enginyeria aeronàutica i premiar l'esforç, la dedicació i l'excel·lència. Es concedirà un únic premi de 1.000 euros. Els candidats hauran de reunir els requisits obligatoris següents: No haver complert els 35 anys. Ser pre-col·legiat si encara no ha acabat els estudis. Ser col·legiat si ha finalitzat els estudis. Els estudis del màster habilitant en Enginyeria Aeronàutica s'han d'haver cursat a qualsevol de les universitats espanyoles que l'ofereixen. Els interessats hauran de remetre el seu TFM a info@coiae.es abans del pròxim 30 de novembre del 2022. Més entrades de Concursos