Passa al contingut principal

Acte de cloenda del 50è aniversari de la UPC

El rector de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech, Daniel Crespo, es complau a convidar-vos a l'acte de cloenda del 50è aniversari de la UPC el dia 27 de juny a les 19:00 h a l'Auditori del Fòrum CCIB.

Aquest serà un moment màgic de trobada i celebració amb totes aquelles persones, empreses i institucions que heu fet possible un llarg camí que ens ha portat a ser el referent de la tecnologia de Catalunya.

Som la suma d’estudiantat, professorat, personal d’administració i serveis, i alumni. Però som també una rica i diversa suma de complicitats amb administracions, empreses i associacions d’arreu. Som comunitat, sentiment i compromís.

Aquest acte volem que sigui una mirada al futur. Una oportunitat per projectar tot el que som i el que volem ser: una institució al servei del país i la seva gent, per encarar els grans reptes de la nostra societat amb confiança.

Per què junts i juntes, som l’equip de la universitat de l’enginyeria, l’arquitectura, la ciència i la tecnologia. L’equip del futur Tech de Catalunya.

Compartiu amb nosaltres aquest moment especial! 

Ajudeu-nos a fer-lo realitat!

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Concurs aeronàutic: "Millor Treball Fi de Màster"

Cinquena edició del Concurs al Millor Treball Fi de Màster, convocat pel Colegio Oficial de Ingenieros Aeronáuticos de España(obriu en una finestra nova) Aquest concurs té com a objectiu posar en valor el màster habilitant a Enginyeria aeronàutica i premiar l'esforç, la dedicació i l'excel·lència. Es concedirà un únic premi de 1.000 euros. Els candidats hauran de reunir els requisits obligatoris següents: No haver complert els 35 anys. Ser pre-col·legiat si encara no ha acabat els estudis. Ser col·legiat si ha finalitzat els estudis. Els estudis del màster habilitant en Enginyeria Aeronàutica s'han d'haver cursat a qualsevol de les universitats espanyoles que l'ofereixen. Els interessats hauran de remetre el seu TFM a info@coiae.es abans del pròxim 30 de novembre del 2022. Més entrades de Concursos