Passa al contingut principal

XI Business With Social Value, el 3 de juny de 2022 a Barcelona

La XI edició del Business With Social Value tindrà lloc el 3 de juny de 9.45 a 14.30 hores, emmarcant-se en els actes de promoció de la Sostenibilitat que organitzen l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Turisme i la Diputació de Barcelona.  

El Business With Social & Sustainable Value vol contribuir a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de pràctiques socials i vertebradores de la sostenibilitat en la cadena de valor. Destaquen l’accessibilitat, el medi ambient i la defensa de la nostra cultura i patrimoni.

A l’acte de benvinguda intervindran el Regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé; el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària, Álvaro Porro; la Diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, Eva Menor; el Vicepresident de la Fundació ”la Caixa”, Juan Jose Lopez Burniol; i la Directora de formació, ocupació i transformació de la Fundació ONCE, Sabina Lobato.

A més, aquest any hi haurà xerrades i taules sobre innovació social. Participaran, entre d’altres, Pau Garcia Milà, Eric Villalón, multi medallista paralímpic i cap de l’expedició a l’Antàrtida i Ricardo Castrillo. També hi haurà la taula rodona moderada pel Josep Cuní Som coherents amb la sostenibilitat?, amb el Dr. Jatinder Singh d’EADA, el Dr. Joan Fontrodona de IESE, i Miquel Escobosa de Catalonia Hotels & Resorts i Danone.

També s’organitzaran reunions comercials entre venedors socials, Centres Especials de Treball o Empreses d’Inserció que pertanyen a les plataformes Socials d’AMMFEINA, DINCAT, ECOM, FECETC, FEICAT, ILUNION I INCORPORA, i les empreses que volen trobar proveïdors socials que contribueixin en el seu propòsit de sostenibilitat. Les reunions s’organitzen prèviament a través d’un aplicatiu a la web.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques

Notas de corte 2022. RTVE

El buscador de notas de corte de RTVE.es recopila la nota de acceso a los grados y dobles grados de las universidades públicas españolas en el curso 2021-2022, tras las pruebas de la EBAU. Puedes filtrar por nota de corte, universidad, titulación —añadiendo o excluyendo las que se imparten en idioma extranjero— y provincia. Después, puedes ordenar los resultados de mayor a menor. Recuerda que la nota de corte de la Selectividad es un dato orientativo y puede ser diferente este curso. Notas de Corte 2022 Més entrades de Recursos