Passa al contingut principal

XI Business With Social Value, el 3 de juny de 2022 a Barcelona

La XI edició del Business With Social Value tindrà lloc el 3 de juny de 9.45 a 14.30 hores, emmarcant-se en els actes de promoció de la Sostenibilitat que organitzen l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Turisme i la Diputació de Barcelona.  

El Business With Social & Sustainable Value vol contribuir a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de pràctiques socials i vertebradores de la sostenibilitat en la cadena de valor. Destaquen l’accessibilitat, el medi ambient i la defensa de la nostra cultura i patrimoni.

A l’acte de benvinguda intervindran el Regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé; el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària, Álvaro Porro; la Diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, Eva Menor; el Vicepresident de la Fundació ”la Caixa”, Juan Jose Lopez Burniol; i la Directora de formació, ocupació i transformació de la Fundació ONCE, Sabina Lobato.

A més, aquest any hi haurà xerrades i taules sobre innovació social. Participaran, entre d’altres, Pau Garcia Milà, Eric Villalón, multi medallista paralímpic i cap de l’expedició a l’Antàrtida i Ricardo Castrillo. També hi haurà la taula rodona moderada pel Josep Cuní Som coherents amb la sostenibilitat?, amb el Dr. Jatinder Singh d’EADA, el Dr. Joan Fontrodona de IESE, i Miquel Escobosa de Catalonia Hotels & Resorts i Danone.

També s’organitzaran reunions comercials entre venedors socials, Centres Especials de Treball o Empreses d’Inserció que pertanyen a les plataformes Socials d’AMMFEINA, DINCAT, ECOM, FECETC, FEICAT, ILUNION I INCORPORA, i les empreses que volen trobar proveïdors socials que contribueixin en el seu propòsit de sostenibilitat. Les reunions s’organitzen prèviament a través d’un aplicatiu a la web.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 07/12/2022

1 plaça de Tècnic Superior Foment del Talent Digital / Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, SA 1 plaça de Post Doc in air quality (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Climate verification engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc position on Forest Managment and Biodiversity Conservation / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PLC Automation Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Software Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Controls Software Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Software Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llu

Oferta pública 08/12/2022

1 plaça d' Arquitecte tècnic (enginyer de l'edificació) / Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic superior - conservador de museu / Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa 1 plaça de Desenvolupador codi Anura3D / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Llicenciat o graduat + Màster_Antena Territorial de la Xarxa Rural Nacional /Xarxa Nacional de la PAC a Catalunya i Balears (Barcelona) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça d' Enginyer a l'Àrea de serveis, sistemes i TI / Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) 1 plaça de Personal Enginyer als Serveis Corporatius / Generalitat de Catalunya - Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) 1 plaça de Scientific High-Performance Computing (HPC) Manager / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça d' Head of Information Technology Services (ITS) / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Llicen

Becas Santander Skills | Young Leaders for Education

El programa Santander Scholarships Skills | Young Leaders for Education, en colaboración con Universidad de Valencia, ofrece la oportunidad a 60 becados de participar en el V Encuentro Internacional de Rectores de Universia de Valencia (España) con sesiones de formación durante y antes del evento. Con esta beca buscamos acercar la voz de 60 jóvenes de los países participantes y conocer así su visión sobre el futuro de la educación, haciéndoles partícipes de los diferentes ejes temáticos sobre los que se desarrollará el Encuentro. Los seleccionados recibirán una formación online, durante las semanas previas al Programa, a cargo de profesores de la Universidad de Valencia y sesiones presenciales durante la estancia en Valencia, España. La formación online se impartirá en 5 sesiones específicas sobre 3 temáticas: 1.      La formación a lo largo de la vida o aprendizaje continuo. 2.      El impulso al emprendimiento y la innovación. 3.      Las redes e interconexión entre las universidades