Passa al contingut principal

XI Business With Social Value, el 3 de juny de 2022 a Barcelona

La XI edició del Business With Social Value tindrà lloc el 3 de juny de 9.45 a 14.30 hores, emmarcant-se en els actes de promoció de la Sostenibilitat que organitzen l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Turisme i la Diputació de Barcelona.  

El Business With Social & Sustainable Value vol contribuir a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de pràctiques socials i vertebradores de la sostenibilitat en la cadena de valor. Destaquen l’accessibilitat, el medi ambient i la defensa de la nostra cultura i patrimoni.

A l’acte de benvinguda intervindran el Regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé; el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària, Álvaro Porro; la Diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, Eva Menor; el Vicepresident de la Fundació ”la Caixa”, Juan Jose Lopez Burniol; i la Directora de formació, ocupació i transformació de la Fundació ONCE, Sabina Lobato.

A més, aquest any hi haurà xerrades i taules sobre innovació social. Participaran, entre d’altres, Pau Garcia Milà, Eric Villalón, multi medallista paralímpic i cap de l’expedició a l’Antàrtida i Ricardo Castrillo. També hi haurà la taula rodona moderada pel Josep Cuní Som coherents amb la sostenibilitat?, amb el Dr. Jatinder Singh d’EADA, el Dr. Joan Fontrodona de IESE, i Miquel Escobosa de Catalonia Hotels & Resorts i Danone.

També s’organitzaran reunions comercials entre venedors socials, Centres Especials de Treball o Empreses d’Inserció que pertanyen a les plataformes Socials d’AMMFEINA, DINCAT, ECOM, FECETC, FEICAT, ILUNION I INCORPORA, i les empreses que volen trobar proveïdors socials que contribueixin en el seu propòsit de sostenibilitat. Les reunions s’organitzen prèviament a través d’un aplicatiu a la web.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 27/06/2022

1 plaça de Grant officer - Project Management Department / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research engineer for multiphysics software development for industrial problems involving fluid and bulk solid dynamics / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Gestor d'enginyeria de sistemes d'informació de l'Àrea d'Entrega de Servei de Sistemes d'Informació / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) 1 plaça de Gestor - Enginyer DevSecOps / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) 1 plaça de Tècnic mitjà de Projectes de Material mòbil / Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Support Technician / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) 1 plaça d' Enginyer tècnic en intel·ligència artificial per aplicacions en observació

BECAS FUNDACIÓN UNIVERSIA | NESTLÉ INTECH

Fundación Universia y Nestlé lanzan 3 becas, de 3.000 mil euros cada una, para  estudiantes universitarias con discapacidad  con un perfil STEM, que les permitirá mejorar sus competencias digitales con el fin de poder optar a un mayor número de oportunidades laborales una vez finalizado el Programa. Podrán ser beneficiarios de este Programa las personas con discapacidad igual o superior al 33% que sean españolas o residentes en España que, además, satisfagan los criterios de selección siguientes: Acreditar una discapacidad igual o superior al 33%. Ser mayor de edad. Tener nacionalidad española o ser residente en España. Disponer de una acreditación de inglés nivel B1 (MCER) o superior. Estar estudiando formaciones de grado o máster o ser graduado en titulaciones STEM (matemáticas, estadística, ingenierías, IoT, informática o similares) Estar matriculado en una formación en 2022. Idiomas requeridos: Inglés (Intermedio) Termini per sol·licitar:  30/06/22  23:00 (GMT+02:00) Més informació

Oferta pública 28/06/2022

1 plaça de Processor design engineer - PhD Part-time (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Web developer - Document Management System engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Workflows Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Exascale Supercomputers Design Verification Engineers (RE1-2-3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Research Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Developer position on Linux kernel development - MEEP project (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Project manager del Projecte SwitchMED II Fase / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de