Passa al contingut principal

XI Business With Social Value, el 3 de juny de 2022 a Barcelona

La XI edició del Business With Social Value tindrà lloc el 3 de juny de 9.45 a 14.30 hores, emmarcant-se en els actes de promoció de la Sostenibilitat que organitzen l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Turisme i la Diputació de Barcelona.  

El Business With Social & Sustainable Value vol contribuir a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de pràctiques socials i vertebradores de la sostenibilitat en la cadena de valor. Destaquen l’accessibilitat, el medi ambient i la defensa de la nostra cultura i patrimoni.

A l’acte de benvinguda intervindran el Regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé; el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària, Álvaro Porro; la Diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, Eva Menor; el Vicepresident de la Fundació ”la Caixa”, Juan Jose Lopez Burniol; i la Directora de formació, ocupació i transformació de la Fundació ONCE, Sabina Lobato.

A més, aquest any hi haurà xerrades i taules sobre innovació social. Participaran, entre d’altres, Pau Garcia Milà, Eric Villalón, multi medallista paralímpic i cap de l’expedició a l’Antàrtida i Ricardo Castrillo. També hi haurà la taula rodona moderada pel Josep Cuní Som coherents amb la sostenibilitat?, amb el Dr. Jatinder Singh d’EADA, el Dr. Joan Fontrodona de IESE, i Miquel Escobosa de Catalonia Hotels & Resorts i Danone.

També s’organitzaran reunions comercials entre venedors socials, Centres Especials de Treball o Empreses d’Inserció que pertanyen a les plataformes Socials d’AMMFEINA, DINCAT, ECOM, FECETC, FEICAT, ILUNION I INCORPORA, i les empreses que volen trobar proveïdors socials que contribueixin en el seu propòsit de sostenibilitat. Les reunions s’organitzen prèviament a través d’un aplicatiu a la web.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Oferta pública 30/05/2023

  Ajuntament de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic superior en Organització (ampliació) Ajuntament de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic mitjà en Enginyeria (ampliació) Ajuntament de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic superior de Tecnologies de la Informació i Comunicació (ampliació) Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic Responsable de Projectes Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Tècnic mitjà baixa tensió Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRII) 1 plaça d'Engineer: Mobile Robotics group support - Programa INVESTIGO Ministerio de Transportes, Movilidad