Presentació de l'estudi 'La proteïna alternativa com a driver de canvi a la indústria alimentària a Catalunya'
En aquesta sessió coneixeràs l'estudi 'La proteïna alternativa com a driver de canvi a la indústria alimentària a Catalunya: mapeig i anàlisi'.
Si ets una empresa o agent de l’ecosistema del sector d'alimentació, en aquesta sessió descobriràs les conclusions de l'estudi que s'ha centrat especialment en el sector carni català. A més, rebràs inputs estratègics pel desenvolupament d'aquest negoci a Catalunya.
Les macro tendències d’increment de la població i de la demanda d’aliments mundials combinades amb accions cada vegada més radicals en pro de la sostenibilitat fan que la proteïna alternativa sigui un sector incipient amb altes potencialitats de desenvolupament a Catalunya. Segons les Nacions Unides, la producció de carn a escala mundial s’hauria de duplicar l’any 2050.
Això no obstant, el sector carni té una alta petjada hídrica en el seu procés de producció mentre que les carns cultivades i les plant-based, tot i ser una innovació força disruptiva, poden augmentar molt l’eficiència productiva. Segons dades de la consultora ATKearney (2019) s’estima que al 2040, el 60% de les carns que consumirem no seran d’origen animal.
Quan: Dimecres, 23 de febrer del 2022 de 16.00 h a 17.00 h
Més entrades d'Esdeveniments
Comentaris