Passa al contingut principal

Cicle sobre ciència i cinema a l'EEBE

Després d'un paréntesi a causa de la pandèmia, torna a l'Escola el cicle de Ciència i Cinema, que arriba a la VI edició, amb un nou format, on un especialista de l’UPC analitzarà alguns dels aspectes científcs d'una pel·lícula o sèrie de televisió.

La primera sessió serà "Pot enamorar-se un humà d'un algorisme? Intel·ligències artificials al cinema i la TV"

Conferenciant: el professor Raúl Benítez (ESAII, EEBE-UPC)

L'impacte de la intel·ligència artificial (IA) a les nostres vides és més gran del que pot semblar a simple vista. Trobem eines d'IA als nostres mòbils, a les xarxes socials, als cercadors d'internet, quan fem una compra online i fins i tot a les aplicacions de cites! Atès que el cinema i la TV reflecteixen els problemes més rellevants de cada societat, les IA apareixen a moltes pel·lícules i sèries actuals.

En aquesta xerrada s'analitzarà la presència de les intel·ligències artificials al cinema i la TV, de la mà de títols com The Imitation Game -basada a la vida d'Alan Turing-, Her - història d'amor amb transistors-, "Interstellar" -la NASA torna a salvar la humanitat-, o "Moneyball" -Laplace vs. Guardiola-.

No cal haver vist cap de les pel·lícules per gaudir de la xerrada (tot i que si les heu vist, la conferència us brindarà informació i punts de vista addicionals) .                                                                                           

En finalitzar la projecció, els assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. El guanyador serà anunciat a la web de l’EEBE i s’endurà a casa un petit obsequi. Esteu disposats a guanyar l’Oscar als millors coneixements científics?

Quan: 23/02/2022 de 12:00 a 13:00

On: Sala d'Actes de l'EEBE

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 25/03/2024

  Ajuntament de Cambrils Borsa de treball de places de Tècnic d'Administració General Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoctoral Researcher (R2-3) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport a la investigació a feines de camp i laboratori pel projecte Ecofonts Consorci Sanitari del Maresme 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament en entorn Java Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior a la Direcció de Serveis Institut Català d'Inve

Oferta pública 22/03/2024

  Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 2 places de Tècnic mitjà informàtica Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport en Silvicultura i gestió d'espais agroforestals Consell Comarcal del Bages 1 plaça d'Enginyer per al Servei d'Arquitectura i Enginyeria - programa Prestació d'assistència tècnica en matèria d'enginyeria Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (CONGIAC) - Gestió Integral d'Aigües de Catalunya, SA (GIACSA) 1 plaça de Gerent Cortes Generales 1 plaça d'Enginyer tècnic a la Dirección de Sostenibilidad e Infraestructuras de la Secretaría General del Senado Diputació de Tarragona - BASE-Gestió d'Ingressos Locals 1 plaça de Tècnic mitjà a Sistemes - Serveis Informàtics Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector Tècnic als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Cataluny

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. INVESTIGADOR/A EN TECNOLOGIAS DE MEMBRANAS. Barcelona. Departament WAS Modalitat de treball Híbrida PERSONAL INVESTIGADOR EN SIMULACIÓN CAE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida DESARROLLADOR/A DE FIRMWARE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida Specialist researcher in colorimetric and electrochemical biosensors. Barcelona. Departament Functional Printing & Embedded Devices Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A SOSTENIBILIDAD - Ámbito Cambio Climático. Tarragona. Departament Sostenibilidad Modalitat de treball Híbrida CONSULTOR/A C