Passa al contingut principal

18a Festibity

L’acte serà presentat per la periodista Xantal Llavina, presentadora del programa de divulgació Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio i TV3 i escriptora de #Som Digitals, i comptarem amb la participació de Neil Harbisson, primer cíborg de la història, com a ponent principal. Neil Harbisson va aconseguir vèncer l’acromatòpsia (malaltia que només et permet veure el blanc, el negre i el gris) gràcies a una antena que forma part del seu cos, co-creada per ell mateix, i que li permet "escoltar els colors". Amb 21 anys va ser la primera persona del món reconeguda com a cíborg i el 2010 va crear la Cyborg Foundation, una plataforma internacional per ajudar els humans a convertir-se en cíborgs. Harbisson també és un músic que s’expressa artísticament a partir d’un nou sentit creat per la unió permanent entre el seu cervell i la cibernètica. El responsable de tancar l’acte serà Jordi Puigneró, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i de Territori.

La Festibity començarà a les 18.30h amb una copa de benvinguda, seguidament (19h) s’iniciarà l’acte que anirà seguit d’un còctel per promoure el networking. L’agenda és la següent:

18.30h copa de benvinguda

19h Inici de l’acte central presentat per Xantal Llavina.

21h Còctel sopar 

L’espai escollit per aquesta edició és el Pavelló de l’Estació del Nord, un edifici emblemàtic i considerat com a Bé Cultural d'Interès Local, concebut com a estació ferroviària i que data del 1861. L’estructura original es conserva, perfectament restaurada, i és d’un alt interès arquitectònic, amb un estil de pavellons envoltant la coberta principal.

Aquesta edició, adaptada a les circumstàncies del moment, s’ha concebut amb un aforament inferior i destaquem que, a banda dels convidats institucionals, només podran disposar d’entrades els partners.

La Festibity és organitzada per la FIB i FIB Alumni i la 18a edició tindrà lloc gràcies als seus patrocinadors i col·laboradors: Accenture, Expert.ai, Inetum, Seidor, T-Systems, Capgemini, Carver, Cisco, Claranet, DXC Technology,  IN2, IThinkUPC, Mediacloud, Minsait (an Indra Company), NAE, Netapp, Nexica Econocom, Opentrends, SAP, Telefònica, Ajuntament de Barcelona i Departament de la Presidència, de Polítiques Digitals i de Territori. 

Retransmissió

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Pràctiques Ciberseguretat - Consultoria a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles. El teu repte Col·laborar en diverses oficines tècniques de seguretat, donant suport al rol de CISO i assistència en la revisió i elaboració de polítiques i procediments de seguretat, gestió de riscos, plans de continuïtat, programes de dinamització de la ciberseguretat, elaboració de píndoles formatives... Participar en proj

Els semiconductors a Catalunya

Els semiconductors per a la fabricació de xips estan dissenyats específicament per proporcionar als dispositius i circuits integrats la capacitat de processar, emmagatzemar i transmetre dades. Així, els materials semiconductors són un element crucial en l'electrònica moderna i constitueixen un component important de molts dispositius electrònics d'ús habitual, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors, però també de tots els dispositius que han anant incorporant elements digitals i de connectivitat. És el cas dels automòbils, l’equipament mèdic, els data centers o els aparells automatitzats. En xifres globals, el 2024 els ingressos de la indústria mundial de semiconductors arribaran als 588.360 milions de dòlars, un augment del 13% respecte l'any anterior. De cara a futur, s'espera que la indústria mundial dels xips de semiconductors creixi a un ritme del 6,3% anual fins al 2027. I nforme complet Els semiconductors a Catalunya Píndola: Els semiconductors a C