Passa al contingut principal

Presentació de l'actualització estratègica del sector audiovisual a Catalunya

Connecta't a la presentació de l'actualització estratègica del sector audiovisual a Catalunya realitzada per l'AAE de la DGI.

En aquesta sessió coneixeràs l'actualització de la informació sobre el sector audiovisual a Catalunya i identificaràs les principals tendències de negoci i els reptes estratègics del sector.

Quan: dimecres, 18 de novembre del 2020 de 16.00 h a 17.30 h

Programa

16.00 h Benvinguda. Matilde Villarroya, directora general d'Indústria.

16.15 h Presentació de l'actualització estratègica del sector audiovisual a Catalunya. Lluís Ramis i Oriol Izquierdo. Cluster Development.

17.00 h Clúster Audiovisual de Catalunya.  Miquel Rutllant, president.

17.10 h Debat

  • Miquel Rutllant, director general Grup Lavinia.
  • Bernat Aragonés, Film Editor & VFX Supervisor, Antaviana Films
  • Ignasi Comillas, director Veranda TV.

17.30 h Cloenda

Inscripcions

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina