Passa al contingut principal

II Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió

El Departament d’Empresa i Coneixement i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el II Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió, que tindrà lloc a Barcelona els dies 7 i 8 de novembre de 2019.

Disseny universal de l’aprenentatge

La qualitat i l’assoliment de l’excel·lència en la docència, la recerca i la transferència de coneixement són els eixos centrals de les nostres universitats.

L’atenció a l’estudiant és un dels principals indicadors de qualitat universitària. Gestionar la diversitat s’ha convertit en una realitat acadèmica indiscutible i, en els últims anys, les universitats han fet un gran avenç en l’impuls de polítiques actives per afavorir que tots els membres de la comunitat universitària que precisin d'ajustos i suports per a l'exercici del seu dret a l'educació superior en puguin disposar. Aconseguir una universitat inclusiva és un compromís de totes les universitats.

Aquest II congrés té com eix central el disseny universal de l’aprenentatge i està adreçat a científics i científiques de qualsevol entitat associada a l’àmbit universitari que hagin desenvolupat projectes de recerca i treball relacionats amb aquest camp, des d’una perspectiva nacional i internacional.

Es poden presentar investigacions només en forma de comunicacions orals, que suposin un avenç significatiu en l’atenció a les persones amb discapacitat a les universitats en qualsevol dels sectors acadèmics en què es desenvolupa l’acció universitària.

Entre les comunicacions presentades, i per promoure la participació del jovent investigador, el Comitè Científic en seleccionarà dues a les quals s’atorgaran els premis que concedeix la Fundació Prevent, entitat col·laboradora del congrés.

Quan: 07/11/2019 a 08/11/2019

On: Facultat de Medicina, Universitat de Barcelona. Carrer de Casanova, 143. 08036 Barcelona

Més informació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/03/2023

  Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic informàtic - Programa Primera Experiència   Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic Enginyer - Programa Primera Experiència   Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 1 plaça d'Inspector de la Policia Local   Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic TIC   Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research Engineering Position in the BIOMEDICAL Engineering Department   Consell Comarcal del Solsonès 1 plaça de Tècnic de telecomunicacions   Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) Borsa de treball de places de Tècnic de l'Àrea d'Entorn Natural i Territori - Enginyeria forestal   Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà 1 plaça de Tècnic de gestió per al Projecte d'investig

Oferta pública 20/03/2023

Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Language Technologies (RE2) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en gestió i planificació forestal Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'European Project Deputy Coordinator offer Consorci Centre de Recerca Matemàtica (CRM) 1 plaça d'Impact officer - Programa Investigo Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Tècnic Funcional de Gestió (G2- Personal de Gestió) Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic Superior Especialista a l'Àrea de Gestió del Medi Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Project Manager Eco-emprenedoria per al projecte SwitchMed del SCP/RAC Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de

Com mesurar i comunicar la sostenibilitat de la teva empresa. Metodologies i novetats normatives en reporting. Acció

Les conseqüències del canvi climàtic estan canviant els hàbits de consum i accelerant la creació de normatives nacionals i internacionals ambientals que afecten les empreses. La mesura i comunicació de la sostenibilitat permet a les empreses donar resposta als requeriments dels seus clients i d’altres agents de la seva cadena de valor cada cop més exigents en matèria de sostenibilitat. A més, els permet acomplir amb les diferents normatives que els poden afectar. El novembre del 2022, el Consell Europeu va aprovar la Directiva relativa a la presentació d'informació no financera sobre sostenibilitat (CSRD- Corporate Sustainability Reporting Directive), que obliga les empreses a publicar informació en relació amb els drets mediambientals, els drets socials, els drets humans i de governança a partir de 2025. El Grup Consultiu Europeu en matèria d'Informació Financiera (EFRAG) ha publicat els primers Estàndards d'Informació de Sostenibilitat de la UE. En aquesta sessió es prese