Passa al contingut principal

Open Class "Màster en Indústria 4.0: Experiències alumni 2 anys després". UPC School

El dijous 09-06-2022, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del màster en Indústria 4.0 (En línia).

El màster en Indústria 4.0 de la UPC School ofereix la possibilitat d'orientar el treball final de màster (TFM) tant a projectes de posada en pràctica dels coneixements adquirits com d'aplicació directa en projectes d'empresa. Dos anys després de la realització del màster, comptarem amb dos exalumnes explicant la seva experiència amb un exemple de cada tipus.

Introduiran la sessió els dos directors acadèmics del màster:

  • Pau Fonseca. Doctor en Estadística i Investigació Operativa per la UPC, responsable de l'àrea de Simulació Mediambiental de l'inLab FIB de la UPC i membre de la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya.
  • Xavier Pi. Enginyer Industrial per la UPC, pèrit judicial expert en Informàtica Industrial i TIC i responsable del grup de treball Embedded Systems & IoT de la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya.

Exalumnes del màster:

  • Elena Caruncho. Enginyera electrònica amb màster en Indústria 4.0 i postgrau en Big Data. Ha treballat en diferents sectors i posicions: com a product manager al sector de la il·luminació, com a desenvolupadora en diferents consultories i, finalment, com a IT project manager a Wheel Hub, una posició en què busca oferir als seus clients les eines necessàries per digitalitzar i optimitzar el negoci. Observa i identifica reptes a solucionar en digitalització i dissenya i aplica els coneixements d'enginyeria necessaris per arribar a desenvolupar el producte que s'adapta millor a les necessitats i operatives diàries del client.
  • Domingo Alcalá. Enginyer tècnic en electrònica industrial i màster en Indústria 4.0 per la UPC. Acumula 23 anys a la cervesera Damm, desenvolupats entre els departaments de manteniment i enginyeria. Actualment, és cap de manteniment a la planta de El Prat de Damm, des d'on impulsa la implantació de tecnologies disruptives 4.0. Entusiasta del disseny electrònic, la programació i el món maker en general, imparteix cursos d'Arduino i participa en una startup creant eines educatives per al món STEAM.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 07/12/2022

1 plaça de Tècnic Superior Foment del Talent Digital / Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, SA 1 plaça de Post Doc in air quality (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Climate verification engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc position on Forest Managment and Biodiversity Conservation / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de PLC Automation Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Software Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Controls Software Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Software Engineer / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llu

Oferta pública 08/12/2022

1 plaça d' Arquitecte tècnic (enginyer de l'edificació) / Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic superior - conservador de museu / Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa 1 plaça de Desenvolupador codi Anura3D / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Llicenciat o graduat + Màster_Antena Territorial de la Xarxa Rural Nacional /Xarxa Nacional de la PAC a Catalunya i Balears (Barcelona) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça d' Enginyer a l'Àrea de serveis, sistemes i TI / Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) 1 plaça de Personal Enginyer als Serveis Corporatius / Generalitat de Catalunya - Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) 1 plaça de Scientific High-Performance Computing (HPC) Manager / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça d' Head of Information Technology Services (ITS) / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Llicen

Becas Santander Skills | Young Leaders for Education

El programa Santander Scholarships Skills | Young Leaders for Education, en colaboración con Universidad de Valencia, ofrece la oportunidad a 60 becados de participar en el V Encuentro Internacional de Rectores de Universia de Valencia (España) con sesiones de formación durante y antes del evento. Con esta beca buscamos acercar la voz de 60 jóvenes de los países participantes y conocer así su visión sobre el futuro de la educación, haciéndoles partícipes de los diferentes ejes temáticos sobre los que se desarrollará el Encuentro. Los seleccionados recibirán una formación online, durante las semanas previas al Programa, a cargo de profesores de la Universidad de Valencia y sesiones presenciales durante la estancia en Valencia, España. La formación online se impartirá en 5 sesiones específicas sobre 3 temáticas: 1.      La formación a lo largo de la vida o aprendizaje continuo. 2.      El impulso al emprendimiento y la innovación. 3.      Las redes e interconexión entre las universidades