Passa al contingut principal

Open Class "Màster en Indústria 4.0: Experiències alumni 2 anys després". UPC School

El dijous 09-06-2022, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del màster en Indústria 4.0 (En línia).

El màster en Indústria 4.0 de la UPC School ofereix la possibilitat d'orientar el treball final de màster (TFM) tant a projectes de posada en pràctica dels coneixements adquirits com d'aplicació directa en projectes d'empresa. Dos anys després de la realització del màster, comptarem amb dos exalumnes explicant la seva experiència amb un exemple de cada tipus.

Introduiran la sessió els dos directors acadèmics del màster:

  • Pau Fonseca. Doctor en Estadística i Investigació Operativa per la UPC, responsable de l'àrea de Simulació Mediambiental de l'inLab FIB de la UPC i membre de la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya.
  • Xavier Pi. Enginyer Industrial per la UPC, pèrit judicial expert en Informàtica Industrial i TIC i responsable del grup de treball Embedded Systems & IoT de la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya.

Exalumnes del màster:

  • Elena Caruncho. Enginyera electrònica amb màster en Indústria 4.0 i postgrau en Big Data. Ha treballat en diferents sectors i posicions: com a product manager al sector de la il·luminació, com a desenvolupadora en diferents consultories i, finalment, com a IT project manager a Wheel Hub, una posició en què busca oferir als seus clients les eines necessàries per digitalitzar i optimitzar el negoci. Observa i identifica reptes a solucionar en digitalització i dissenya i aplica els coneixements d'enginyeria necessaris per arribar a desenvolupar el producte que s'adapta millor a les necessitats i operatives diàries del client.
  • Domingo Alcalá. Enginyer tècnic en electrònica industrial i màster en Indústria 4.0 per la UPC. Acumula 23 anys a la cervesera Damm, desenvolupats entre els departaments de manteniment i enginyeria. Actualment, és cap de manteniment a la planta de El Prat de Damm, des d'on impulsa la implantació de tecnologies disruptives 4.0. Entusiasta del disseny electrònic, la programació i el món maker en general, imparteix cursos d'Arduino i participa en una startup creant eines educatives per al món STEAM.

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 27/06/2022

1 plaça de Grant officer - Project Management Department / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research engineer for multiphysics software development for industrial problems involving fluid and bulk solid dynamics / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Gestor d'enginyeria de sistemes d'informació de l'Àrea d'Entrega de Servei de Sistemes d'Informació / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) 1 plaça de Gestor - Enginyer DevSecOps / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) 1 plaça de Tècnic mitjà de Projectes de Material mòbil / Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Support Technician / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) 1 plaça d' Enginyer tècnic en intel·ligència artificial per aplicacions en observació

BECAS FUNDACIÓN UNIVERSIA | NESTLÉ INTECH

Fundación Universia y Nestlé lanzan 3 becas, de 3.000 mil euros cada una, para  estudiantes universitarias con discapacidad  con un perfil STEM, que les permitirá mejorar sus competencias digitales con el fin de poder optar a un mayor número de oportunidades laborales una vez finalizado el Programa. Podrán ser beneficiarios de este Programa las personas con discapacidad igual o superior al 33% que sean españolas o residentes en España que, además, satisfagan los criterios de selección siguientes: Acreditar una discapacidad igual o superior al 33%. Ser mayor de edad. Tener nacionalidad española o ser residente en España. Disponer de una acreditación de inglés nivel B1 (MCER) o superior. Estar estudiando formaciones de grado o máster o ser graduado en titulaciones STEM (matemáticas, estadística, ingenierías, IoT, informática o similares) Estar matriculado en una formación en 2022. Idiomas requeridos: Inglés (Intermedio) Termini per sol·licitar:  30/06/22  23:00 (GMT+02:00) Més informació

Oferta pública 28/06/2022

1 plaça de Processor design engineer - PhD Part-time (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Web developer - Document Management System engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Workflows Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Exascale Supercomputers Design Verification Engineers (RE1-2-3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Research Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Developer position on Linux kernel development - MEEP project (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Project manager del Projecte SwitchMED II Fase / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de