Passa al contingut principal

Club Dones Politècniques - De com la Ventafocs va arribar a Palau, amb Teresa Baró — UPCAlumni

Teresa Baró, empresària, formadora, conferenciant i escriptora, serà la protagonista convidada a la sessió que el 16 de desembre a les 18:30h organitza el Club.

Es tracta de la segona sessió grupal del programa de mentoria M2m, oberta a qualsevol persona interessada en temes d’empoderament de dones, malgrat no formi part del projecte M2m.

Sota aquest títol, a la sessió parlarem de les eines que podem fer servir per a superar les creences limitants  en les carreres professionals de les persones.

La situació actual de la COVID ens porta a un escenari híbrid en aquesta  sessió, ja que cal tenir prevenció davant el ràpid increment de contagis.

1.- Si alguna persona vol seguir la sessió en línia, podrà connectar-se a  través de:    https://meet.google.com/wbh-tqqy-xvp(obriu en una finestra nova)

2.- Si alguna persona vol mantenir la presencialitat:

  • No farem control del passaport COVID, però  caldrà seguir les recomanacions sanitàries.
  • Obligació de mantenir la mascareta durant tota la sessió (recomanable FPII).
  • Ocupar els seients de la sala amb distància de seguretat (seients alternatius). 
  • Fer servir el gel hidroalcohòlic al accedir a la sala.
  • Caldrà signar la llista d'assistència.
  • Mantenir les portes obertes de la sala (porteu roba d'abric)

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Concurs aeronàutic: "Millor Treball Fi de Màster"

Cinquena edició del Concurs al Millor Treball Fi de Màster, convocat pel Colegio Oficial de Ingenieros Aeronáuticos de España(obriu en una finestra nova) Aquest concurs té com a objectiu posar en valor el màster habilitant a Enginyeria aeronàutica i premiar l'esforç, la dedicació i l'excel·lència. Es concedirà un únic premi de 1.000 euros. Els candidats hauran de reunir els requisits obligatoris següents: No haver complert els 35 anys. Ser pre-col·legiat si encara no ha acabat els estudis. Ser col·legiat si ha finalitzat els estudis. Els estudis del màster habilitant en Enginyeria Aeronàutica s'han d'haver cursat a qualsevol de les universitats espanyoles que l'ofereixen. Els interessats hauran de remetre el seu TFM a info@coiae.es abans del pròxim 30 de novembre del 2022. Més entrades de Concursos